Ford Sierra 2.0i Dohc 88kW Ghia 92.a. - contact
Re: Ford Sierra 2.0i Dohc 88kW Ghia 92.a. - contact
jah see oli coosu tiib millest ma praeguse tiiva tegin!
ma mõtlesin, et säilitaks uue tiiva tegemisel cossu tiiva joont ja seda tiiva tagaosas olevat soont uue tiiva tegemisel.
aga kindel veel pole kuna aeg annab arutust, mis ja kuidas või mida teha?
ma mõtlesin, et säilitaks uue tiiva tegemisel cossu tiiva joont ja seda tiiva tagaosas olevat soont uue tiiva tegemisel.
aga kindel veel pole kuna aeg annab arutust, mis ja kuidas või mida teha?
€-contact
vahepeal pole auto kallal suurt midagi nokitsenud. ja enamuse ajast rooli keeranud... liigub küll!
seega olen oma aega vehpeal lammutamise ja ehitamisega sisustanud.
sai siis ette võetud liivakasti tegemine... ja muud nipet-näpet...
sisu on valmistatud reklaami plastist ja ümbris raam kuusest.

tänaseks on sellel ka katusekatte alune osa valmis saanud ja seisab kile all. aga teha veel küll enne, kui pärisõige asi jääb.
sai ühtlasi ka ühe pesumasin kallal vägivallatletud ja too äää lammutatud....

olles jõud oma üleoleva meele rahuldamisega siiani jõud, kui tekkis mõte: ooo grill
käisin ja kolasin siis pisut oma varasalves ja tirisin välja külmkapi metallrestid.

keermestasin otsad ära...

ja puurisin vannile kaks auku sisse ja keerasin resti kinni..

vaatasin, et liialt hõre see resti vahe... meenus, et kuskil oli mul väikeste aukudega plekileht.
jupitasin selle ära peksin sirgeks ja painutasin vastavalt vanni sisemõõdule pleki servad üles ja valmis ta oli.

meenus, et sai ostetud tutikad vardad vedasin välja ja proovisin ... täpselt paras!!!

aga ikka pold veel päris see mida vaja oleks old....
otsisin veel ühe resti ja sobitasin selle sinna peale ja lisasin kõik vajalikud vidinad,
kaasaarvatud vorsti grillimiseks tihedama resti osa. mille lasin hiljem sõbra-poisil kinni punktida,
sest eelnevalt proovipaigalduse käigus paigaldatud traadi silmused mulle eriti ei meeldinud.

sikutasin vardad pakist välja ja proovisin neid tööasendis, kui vardad lihast tühjaks saavad
ja riputada vaja uue ringi jaoks.... ja sai proovitud ka ära, sisse minev söe min. kogus... 1 kott ...

normaalne....
enam-vähem lõpetuseks, võtsin golfikepi ja lõikasin jupi maha (ei lõhkunud tervet keppi ära) lihvisin otsa ilusaks.
maha lõigatud osast tagusin välja L-talla ja viimistlesin sama moodi otsad ära ja sobitasin selle varre külge.
ja oligi söe segamiseks sexikas käpp valmis... läigib ja puha...
ja viimasesse otsa sikutasin ära vanal grillil olevad rattad ja installisin, selle oma NeW Combo Grill'le alla.

ja ongi valmis grillima...
sai ka prosele statiiv tehtud ... sipsti mõne tunniga.

lisaks sai veel garage valgustust täiustatud paari päevavalgus allikaga ja paarile lambijuhtmele sai installitud
moekad klõps-klõps lülitid, et ei peaks pidevalt seina ja välja turkima.
seega olen oma aega vehpeal lammutamise ja ehitamisega sisustanud.

sai siis ette võetud liivakasti tegemine... ja muud nipet-näpet...
sisu on valmistatud reklaami plastist ja ümbris raam kuusest.

tänaseks on sellel ka katusekatte alune osa valmis saanud ja seisab kile all. aga teha veel küll enne, kui pärisõige asi jääb.
sai ühtlasi ka ühe pesumasin kallal vägivallatletud ja too äää lammutatud....

olles jõud oma üleoleva meele rahuldamisega siiani jõud, kui tekkis mõte: ooo grill
käisin ja kolasin siis pisut oma varasalves ja tirisin välja külmkapi metallrestid.

keermestasin otsad ära...

ja puurisin vannile kaks auku sisse ja keerasin resti kinni..

vaatasin, et liialt hõre see resti vahe... meenus, et kuskil oli mul väikeste aukudega plekileht.
jupitasin selle ära peksin sirgeks ja painutasin vastavalt vanni sisemõõdule pleki servad üles ja valmis ta oli.

meenus, et sai ostetud tutikad vardad vedasin välja ja proovisin ... täpselt paras!!!

aga ikka pold veel päris see mida vaja oleks old....
otsisin veel ühe resti ja sobitasin selle sinna peale ja lisasin kõik vajalikud vidinad,
kaasaarvatud vorsti grillimiseks tihedama resti osa. mille lasin hiljem sõbra-poisil kinni punktida,
sest eelnevalt proovipaigalduse käigus paigaldatud traadi silmused mulle eriti ei meeldinud.

sikutasin vardad pakist välja ja proovisin neid tööasendis, kui vardad lihast tühjaks saavad
ja riputada vaja uue ringi jaoks.... ja sai proovitud ka ära, sisse minev söe min. kogus... 1 kott ...

normaalne....
enam-vähem lõpetuseks, võtsin golfikepi ja lõikasin jupi maha (ei lõhkunud tervet keppi ära) lihvisin otsa ilusaks.
maha lõigatud osast tagusin välja L-talla ja viimistlesin sama moodi otsad ära ja sobitasin selle varre külge.
ja oligi söe segamiseks sexikas käpp valmis... läigib ja puha...

ja viimasesse otsa sikutasin ära vanal grillil olevad rattad ja installisin, selle oma NeW Combo Grill'le alla.

ja ongi valmis grillima...
sai ka prosele statiiv tehtud ... sipsti mõne tunniga.

lisaks sai veel garage valgustust täiustatud paari päevavalgus allikaga ja paarile lambijuhtmele sai installitud
moekad klõps-klõps lülitid, et ei peaks pidevalt seina ja välja turkima.
€-contact
eks lapsena sai vaadatud jah... imemehe hauataguseid tegemisi. eks üht-teist ole ka temalt laenatud 

€-contact
-
- aktivist
see mahub imehästi sierra pagassi

€-contact
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
natuke sügav on jah, sütt läheb palju. aga eriline aivar mägi oled jah
olen seda sierrat näinud väga tihti keila vahel sõitmas. 

Ford sierra 1,8d 92a varuosadeks
Ford sierra 88a
Ford sierra 88a
ex ma siin elan (loe: sõidan) jah! üsna tihti, vahel lõbu vahel töö oleneb olukorrast, vahel panen käru kaDragrace kirjutas:olen seda sierrat näinud väga tihti keila vahel sõitmas.

€-contact
Kups'i smuugeldas mulle ka lahe tagant nood moodu klaasid kui nüüd ilusat ilma tuleb ja jala lõdvaks lasta saab, siis ehk nokitseb pisut stiilipäevikuga... väga püss!
ja nii ongi!
mitte et ma nüüd zenja fokin'iks hakkasin aga püüan lihtsalt pop ja stiilne olla
ja nii ongi!
mitte et ma nüüd zenja fokin'iks hakkasin aga püüan lihtsalt pop ja stiilne olla

€-contact
laupäev:
tuli mõte, et mõõdaks huvi pärast silindrites rõhud ära. mõeldud-tehtud!
võtsin kõne sõbrale lasin kella tuua ja vabal hetkel katkusin küünlad maha.
alustades neljandast silindrist oli tulemused järgmised:
4)
11 ja gramm peale
3)
9,5 ja graamike otsa
2)
9,8 ~ 9,9
1)
10,2~10,3
kolmas ja teine natuke nõrgad. aga mis seal siis ikka. ongi põhjust teine mootor nüüd töökorda sättida vaikselt.
tuli mõte, et mõõdaks huvi pärast silindrites rõhud ära. mõeldud-tehtud!
võtsin kõne sõbrale lasin kella tuua ja vabal hetkel katkusin küünlad maha.
alustades neljandast silindrist oli tulemused järgmised:
4)

3)

2)

1)

kolmas ja teine natuke nõrgad. aga mis seal siis ikka. ongi põhjust teine mootor nüüd töökorda sättida vaikselt.
€-contact
sai ilusa ilma ning jala ka lõdvaks lastud, seega sai vahetatudki suunaklaasid ja pirnid. lisaks ka jaaniõlle pudelist välja imetud.
Ai jaa grillile sai ka tuli otsa pandud... töötab!
eile õhtugi sai täitsa kainelt, vähem kui 10 min. 6 vardatäit valmis põletatud. pani ennastki imestama - nii kähku
... vähemalt ei sure nälga liha valmimist oodates ja see on selle juures hea. ufoga grillides jääks nälga või unustaks üldse ära, et liha küpseb kuskil.
Ai jaa grillile sai ka tuli otsa pandud... töötab!
eile õhtugi sai täitsa kainelt, vähem kui 10 min. 6 vardatäit valmis põletatud. pani ennastki imestama - nii kähku

€-contact
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kuna tal palju õhku peale voolab siis on tuli äkilisem. aeglasel tulel on jällegi omad võlud