Aga siin mõttetu vaidlus. Sõdurpoisil ju kena ja ilus auto. Tehke ilusam ja parem kellele ei meeldi.

AlarT sündroom hakkab vist teistele ka külge, et koguaeg vaja vaielda mõttetute asjade ümber
jutt käis neljast rattast mitte tagumistest, tagumised olid eristamaks. mis sa tamar panti paned et xr4i tagumised trumlid on 1:1 suurus tavaliste sierra trummlitegatamar kirjutas:Xr4 läheb kindlalt 13 taha. Seega ei tohiks suuremad trumlid olla.
Aga siin mõttetu vaidlus. Sõdurpoisil ju kena ja ilus auto. Tehke ilusam ja parem kellele ei meeldi.![]()
AlarT sündroom hakkab vist teistele ka külge, et koguaeg vaja vaielda mõttetute asjade ümber
Paar aastat tagasi (olime juba sojuusi liikmed) pakuti valikut ARK-is, et kas tahad euro pitsatiga nr või tavalisi. Äkki oli aastaarv ka määrav ei mäleta enam. Mina võtsin eur numbrid, näeb auto ka kuidagi värskemja kallim välja liisingupillide vahelerx kirjutas:Kui eelnevalt on ilma euromärgita numbrid, siis saab uued ka ilma tellida. Minumeelest teeb see sinine euroriba autole just kuidagi ilmekama ja värskema mulje.
Mina neid liisingupille endale eeskujuks ei sea. Ma tahaks et mu auto näeks välja nagu 84a. sierra.Bomsch kirjutas: Mina võtsin eur numbrid, näeb auto ka kuidagi värskemja kallim välja liisingupillide vahel