'91 Ford Sierra universaal (punane) - OnkelMats
Re: '91 Ford Sierra universaal - OnkelMats
Niisiis... Ei tea mis anomaalia see on aga mida rohkem uusi juppe autole külge panna seda hullemaks läheb. Moto käib nagu maasikas aga CO tase on tõusnud 1,5 pealt 8 peale!! Uus lambda + uus katalüsaator ei tee nagu sugugi head autole vist. Ma ei kujuta ette mida peale hakata rohkem, sest ei oska kuskilt vaadata kah. Samas pidi näitama, et saab liiga rikast kütust peale? No ei tea. Lisaks kõigele lahises järsku kogu jahutusvedelik ka välja. Peab hakkama homme selle pärast ka pead murdma. No ei tea kohe mida p****t ma valesti olen teinud, et sellist jama ära teenida... Ja mõtle veel, et Sierra on just see...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
temp andur?
Temp andur võib olla küll, aju arvab et mootor on külm veel ja annab rikkamat segu. Multimeetriga saad temp anduri ära kontrollida, ainult ma ei tea kas see on ntc või ptc.
Long live 88kw!
Jjaah, tundubki vist temp andur olema. Pistik lahti ühendatud käis vähe teise tooniga, ei plärtsunud ka enam kui gaasi maha lasid. Pistiku uuesti järgi ühendades hakkas jälle plärtsuma. Uus olemas ja homme küljes kah.
Ülevaatus nüüdseks läbitud (esmaspäev) ja moto käib hoopis mõnusamalt.
-
- Klubi juhatus
viimasel ajal on naljakalt palju olnud probleeme temp anduriga, seega on seda sellistel juhtudel hea pakkuda
Tuleb tunnistada, et ega ilma abita ei oleks probleemi läbi hammustanudki. Veel enam kui ta veel sinna kolle alla peidetud oli. Seega suured tänud.
Niipalju siis sellest universaalist. Ise vähemalt terve, kuid seda ei saa öelda kahjuks selle tänavavalgustusposti kohta. Vaatame, ise pilti ei klõpsanud aga eks ta tule lähiajal.
-
- Klubi juhatus
drift gone bad?
Kas seda just driftiks nimetada sai.
Ei vedanud jah. Kahju oli vaadata kui auto oli juba oma käe järgi enam vähem ära sätitud ja nüüd siis selline ebaõnn.
Ma panen pildid üles, eks Onkel ise otsustab mis ta nendega teeb.
Ma panen pildid üles, eks Onkel ise otsustab mis ta nendega teeb.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimased pildid siis

Pole ammu millegi üle nii suurt kahjutunnet olnud. Oli hea kaaslane, teenis end hästi ja loodetavasti puhkab nüüd parematel jahimaadel.

Pole ammu millegi üle nii suurt kahjutunnet olnud. Oli hea kaaslane, teenis end hästi ja loodetavasti puhkab nüüd parematel jahimaadel.
-
- aktivist
Alati selle Sierra teemat jälginud sul siin, Väga kahju et nii läks. 

1995 Lexus LS400
1986 Ford Sierra iS mk1
1986 Ford Sierra iS mk1
mis edasi plaanis teha siis?
Tuleb hakata uut otsima, mis seal ikka.