Ford P100 1.8TD ->2.0DOHC
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Ford P100 1.8TD
ega ükskõik millega ennem käid siis keevitamisega vähemalt keevitus kohalt põleb maha. mina kasutasin külm tsinki, kuid lõpuks lasen ikkagi karbid õli täis. põhja katmiseks aitab ikka mastiks, küsimus on milline neist parim on. soovitan kuskillt vana autode foorumist uurida, ma ei mäleta kas uunikumide või volga foorumis oli head infot
-
- aktivist
Tegelikult mootorivahetus sõltub suuresti sellest kuipalju on ARK-s jahmerdamist. Kuna sellele mudelile pole tehase poolt 85kW mootorit ette nähtud siis võib see omajagu paberimajandust kaasa tuua...
-
- Klubi juhatus
aga saada neile kiri ja vaata mis ütlevad
Natuke keretöid tehtud.
Esimene karbi ots ja pool tiiba läks vahetusse. Karbiots tehtud, tiiba ehk jõuan nädalavahetusel tegema.

Juhi istme kinnitus sai uue tugevama aluse (kinnituspoldi auk on puudu veel):

Kabiini tagumise nurgaga oli asi paha. Metalli mitmes kihis ja roostet palju:

tuli genereerida uus tagaseina nurk, põhi ja karbi tagumine ots:

Põhjatala jaoks tuleb uus jupp lasta painutada ja see paika sättida et kere jäik saab.
Paremalpool õnneks tagumine osa on korralikum kuid esiotsaga tuleb sama saaga läbi käia.
Esimene karbi ots ja pool tiiba läks vahetusse. Karbiots tehtud, tiiba ehk jõuan nädalavahetusel tegema.
Juhi istme kinnitus sai uue tugevama aluse (kinnituspoldi auk on puudu veel):
Kabiini tagumise nurgaga oli asi paha. Metalli mitmes kihis ja roostet palju:
tuli genereerida uus tagaseina nurk, põhi ja karbi tagumine ots:
Põhjatala jaoks tuleb uus jupp lasta painutada ja see paika sättida et kere jäik saab.
Paremalpool õnneks tagumine osa on korralikum kuid esiotsaga tuleb sama saaga läbi käia.
-
- Klubi juhatus
kas tervet poritiiba poleks olnud lihtsam vahetada?
Mõnesmõttes on. Ja tegin tegelikult vea et lõikasin vana ülevaltpoolt küljevolti maha - nüüd on keerulisem kokku ajada.
Läksin seda teed kuna ma ei taha kapotialust eriti retsida, teiseks oli doonori tiib eest roostes ja uus maksab üle 40€. Kui see vahetus ebaõnnestub eks siis panen terve uue tiiva.
Läksin seda teed kuna ma ei taha kapotialust eriti retsida, teiseks oli doonori tiib eest roostes ja uus maksab üle 40€. Kui see vahetus ebaõnnestub eks siis panen terve uue tiiva.
-
- Klubi juhatus
kuid kui arvestada materjalide hindu ja tööaega, siis ilmselt oleks uue panek odavam
Tööaega ma EI arvesta ja materjali hindu arvestan. Doonori tiib võrreldes uuega on tasuta ja traat ei maksa -tsenseeritud-. Niiet odavam on praegune lahendus.
-
- Klubi juhatus
pahteldamine on nõme tegevus, ma alati panen ilge kuhja, lihvin auku, panen kuhja, lihvin auku ...... et jah, vajab harjutamist veel 

Sinnani ma ei jõua niipea veel 
Targemad teadsid muidu rääkida, et sellevastu pidi aitama kui võimalikult pikka klotsi kasutada.

Targemad teadsid muidu rääkida, et sellevastu pidi aitama kui võimalikult pikka klotsi kasutada.
-
- Klubi juhatus
olen vahepeal nii palju targemaks õppinud jah. kuid proovinud veel pole, viimasest korrast on alles suur hirm 

Esitiib sai paika. Vahede kontrolliks panin ukse ette ajutiselt. Sobib küll 

Homme tuleb lasta põhja alla tala jupp painutada. Kus Tartus sellist teenust tehakse?
Hetkel on peas ainult ükskoht Ringteel Statoili juures.

Homme tuleb lasta põhja alla tala jupp painutada. Kus Tartus sellist teenust tehakse?
Hetkel on peas ainult ükskoht Ringteel Statoili juures.
Talajupi tegin 2mm plekist

Ja paika ta sai

Nipetnäpet viimistleda veel ja vasak pool hakkab varsti looma, saaga läheb edasi paremal pool
Ja paika ta sai
Nipetnäpet viimistleda veel ja vasak pool hakkab varsti looma, saaga läheb edasi paremal pool