Sierra 2.0 Tohlakas-Maario
Re: Sierra 2.0 Tohlakas-Maario
Kirjutaks,ka siis ei mitte midagi.Olen teinud niipalju võtsin summuti alt ära keevitasin tiba ja lõppu lisasin oma tuunitud püta suuresuure toruga aga stange auku täpselt sobib.nüüd sumps enamvähem lekkevaba vist:D.Tööl oli jälle nats aega, ning villisin siis uste sisse kõlarid 50w rms oli vaja tikk saagi ja plekikääre ja voilaa:D 6 kõlaragiga setereo nüüd võimas ju:DDD
Muidu nagu kalla ja talla pill.....................
Muidu nagu kalla ja talla pill.....................
Muide kui keegi mu auto all olevaid velgi tahab 14 lumehelbed naastudega on vahetusvõimalus laiad plekid või miskine muu huvitav velg kirjuta mulle...
Sai siis sierraga Narvas käidud Tallinnast:D natuke hirmus oli küll kuna keneka rih jumala praguline:D aga võtsin selle riski ja vedas välja,kütusekulu oli üllatavlt hea 400km pool paaki custom summutiga ning custom õhuvõtuga
Välimus igati vinks vunks juba. Edu autoga aga proovi kriitilised asjad korda siis teha.
Äitäh, ning tegelen vigadega:).
Plaanin oma sierra veljed maha müüa ,et siis kes soovib lumehelbeid on küll 14 tolli aga abiks seegi:D komplekti eest 120 euri
pane pilti ka ehk ? 

Pildid on mu teemas olemas ju
ah need samad okei 

Jah need samad jah.
Täna oli ilus ilm vist, selleks puhuks võõpasin plekk veljed valgeks millel on suverehvid peal,Kasutaja Henn kinkis mulle ka org tumedad tagatuled homme lähvad külge ja sis pilte..

Selline mu auto siis on hetkel.Plekid vist läksid tiba aiataha värvimisega

2TK all 2 tuleb veel üle värvida
heh sul sama antitiib mis mulgi
normaalne (Y)

- Manused
-
- PB260012kluppi.jpg (173.32 KiB) Vaadatud 2172 korda