K: 2.0i dohc võimsust juurde

Kapotialused jutud
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Re: K: 2.0i dohc võimsust juurde

Postitus Postitas Tarmo »

:shock: ega te vist ei kujuta hästi ette millise "tornaado" tekitab arvuti vent ja kui palju imeb muidu mootor.
shokeeriv on tegelikult et see üldse teil peas kaugemale läheb kui lihtsalt nali
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Tarmo kirjutas::shock: ega te vist ei kujuta hästi ette millise "tornaado" tekitab arvuti vent ja kui palju imeb muidu mootor.
shokeeriv on tegelikult et see üldse teil peas kaugemale läheb kui lihtsalt nali
Why not?
Kui õhukopsikusse aukude puurimine proovimist väärib siis väärib see samuti. Vahe on selles, et kui ventikas ei tööta siis selle saab lihtsalt ära võtta.
Jesper
aktivist

Postitus Postitas Jesper »

rinu kirjutas: Kui õhukopsikusse aukude puurimine proovimist väärib siis väärib see samuti.
Pilt
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Unustasin viidata... http://www.sierraclub.ee/index.php?opti ... &Itemid=30" onclick="window.open(this.href);return false; Otsida "Puuritud Õhukast"
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

rinu kirjutas:Unustasin viidata... http://www.sierraclub.ee/index.php?opti ... &Itemid=30" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; Otsida "Puuritud Õhukast"
see puuritud õhukast ei anna küll midagi juurde.. mul omal ära proovitud.. ei muutunud midagi..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Aga ventikas muudab. See mu arvuti ventikas on liiga lahja, peab vähe võimsama otsima. Igal juhul on ju ilmselge, et kui õhku rohkem peale saab siis on jõudu rohkem. See on ju ka turbo eesmärk. Facepalmi mehed ära tulge ütlema, et turbod ei tööta.
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

ma millegipärast arvan et mootor hakkab hoopis ventikat ringi ajama.. tekib õhutakistus..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
XcosworthX
fanaatik

Postitus Postitas XcosworthX »

Ma usun,et se ventikas ei suuda sinna seda õhku sisse puhuda kui mootor ise imeb....
Se ventikas annab ainult niipalju,et õhukoguse lugeja saab aru,et õhku tuleb rohkem siis annab infi ajule ja see omakorda timmib kütust tiba rohkem ja kogu muusika.Ühesõnaga jumalast mõtetu minu arust.Arvad,et kui rohkem kütust peale saab siis naq ok w?Su mootor ei jõua seda kogust ära põletadagi :lol:
Siiamaani pole turbost midagi paremat suudetud välja mõelda :wink:
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Kui õhukoguse lugejast rohkem õhku läbi läheb kuhu see õhk siis kaob kui ta mootorisse ei jõua?
XcosworthX
fanaatik

Postitus Postitas XcosworthX »

se.et sa paned selle ventika sinna on rohkem takistuseks,arvan mina.Mootor suudab ise palju kõvemini imeda kui ventikas puhuda suudab.Sellised asjad on rohkem õhukoguse lugejale kahjulikud kui kasulikud.Lihtsam oleks panna tiba suuremad pihustid kui selle ventikaga jebida seal.Saad ka rohkem kütust juurde,kui selle õhulugeja lollitamisega.
Tarmo
Klubi juhatus

Puuritud Õhukast

Puurides avasid õhukasti saab mootor teoreetiliselt rohkem õhku imeda, mis tähendab rohkem jõudu. Lugesin seda PF ajakirjast, kus RS Turbo sai exstra 6 hp tänu sellele, igata puurisin ma oma 2,0Li DOHC õhukasti auklikuks ja ei saanud aru midagi ... hoopis nõme tolmuimeja moodi hääl.
(Pane tähele et sa puuriks ainult alumist kasti osa, filtrist altpoolt)
turboga võibolla tõesti ei jagunud originaal torutiku läbilaske võimest ja saadi juurde 6hp aga dohc torud on ilmselt sama suured, vabalt hingavale täiesti piisavad. lammuta natuke oma autot ja otsi ülesse see toru mis tuleb rattakoopasse. kui nüüd pedaaliga mängida (kaasi klapiga) siis tunned kuidas imeb. arvesta et lisa effektiks peaksid saama suurema õhuvoolu, seda aga ei suuda sul ükski arvuti vent.
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Jah seda ma arvan ise ka, et arvuti ventikast jääb väheks. Väheke teised plaanid on juba aga põhimõte on sama. Eks kui ehitama hakkan siis mu auto teemast saab lugeda.
Tarmo
Klubi juhatus

see peab olema väga palju effektiivsem vent
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

jummal,kuhu te siin j6udnud olete? suvaliste arvuti ventilaatoriteni?!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

me oleme jõudnud järeldusele et muud pääsu ei ole kui väike kaalikas vahele panna..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Vasta