Saaga jätkub sealt, kus kohast pooleli jäi
Talv tulemas ja võtsin jälle ligi. Aastat ma ei tea ja minujaoks see tähtsust ei oma. Tegemist siis dodohhiga 88kw.
Sõidab aga noh....
Ma loodan, et viitsite jälle nõuga aidata
1. Salongi vent ei tööta - loodan täna selle tööle saada. Eelmine omanik ütles, et kui ta ära kustuma hakkas, siis töötas aint kurvede peal.
2. Üleeile sõitis ilusti, täna oli kuidagi jõuetu ja jättis vahele/puterdas, täpselt sama nu** mis eelmisegagi. Ilmselt läheb vahetusse jagaja kaas, rootor, juhtmed ja küünlad. Nüüd küsimus, et kui tihti või kuidas lähevad untsu süütepool ja ma saan aru, et kusagil on tal ka halli andur ? On need nö pommikindlad asjad või hakkavad nad jukerdama nagu uuematel masinatel, on neid mõtet uute vastu vahetada ? Pool on ilmselt nagu pool. Töötab või ei tööta. aga tekib küsimus just hallianduri kohta
3. MIS KURADI ASJAD TAGASILLAS SIERRAL JÄRGI ANNAVAD. Jõhkrad lõtkud käivad läbi, eelmisel oli sama teema aga siis oli mul ükskõik. see kord võiks korda teha. Talapuksid, amordid ja vedrud lähevad vahetusse. Mis seal veel on ? Diffril vist mingit patja ei ole minuarust ? Samamoodi käigusüsteem jne, tahaks kõik tihedaks saada. Keegi tarkpea võiks mulle siia nimekirja teha mida seal kõike ära saaks vahetada, see lodev jama käib närvidele.
Hetkel ei oska rohkem midagi lisada, eks ma varsti täiendan