2.0 88kw universaal. Tanel (lk 4 uus auto)

Kasutajate pikendused
Suletud
Tanel.
kasutaja

Re: 2.0 74kw 1990 sedaan. Tanel.

Postitus Postitas Tanel. »

Raatsin raatsin, laos ei ole ja soome on tühi :lol: Sellepärast alternatiive otsingi. Teise variandina loodan, et Soome lattu tekib midagi.

Masin seisis siis terve nädalavahetuse. Esmaspäeval hakkasin tööle minema. Kiu kiu kiu mitte ühtegi matsu. Kapott lahti, kõik oli nagu kastekannuga üle valatud. Jagaja kaas maha ja see oli väga lägane, pasane ja niiske. Kõik klemmid olid oksiidi all. Fakit, bussiga loksusin pool kultuurikihti läbi ja jõudsin tööle. Siis kinnitas ka Antsa, et jah, peab kaane viga olema 8) Tutikaas kaas pihku ja õhtul viskasin kohe peale. Nagu võtit näitasin juba nurrus.

Kuna ma ei näe lihtsalt jumet seda masinat selliste teedega pesta, siis leiutasin ma uue "kliinluuk" tuuningstiili

Šedööver isiklikut
Märksõnaks "Numbrimärk"
Pilt
Brembo pidurid, Narva pirnid, Liquy moly määrdeained, Laagrid. Kõik autodest www.hlautoosad.ee
Tel: 53 472 118
sõdurpoiss
aktivist

Postitus Postitas sõdurpoiss »

Varsti on sul rahakotis kliin-luuk, märksõnaks "politsei". :lol:
Pilt
Tanel.
kasutaja

Saaga jätkub sealt, kus kohast pooleli jäi

Pilt
Pilt
Pilt

Talv tulemas ja võtsin jälle ligi. Aastat ma ei tea ja minujaoks see tähtsust ei oma. Tegemist siis dodohhiga 88kw.
Sõidab aga noh....

Ma loodan, et viitsite jälle nõuga aidata :D

1. Salongi vent ei tööta - loodan täna selle tööle saada. Eelmine omanik ütles, et kui ta ära kustuma hakkas, siis töötas aint kurvede peal.
2. Üleeile sõitis ilusti, täna oli kuidagi jõuetu ja jättis vahele/puterdas, täpselt sama nu** mis eelmisegagi. Ilmselt läheb vahetusse jagaja kaas, rootor, juhtmed ja küünlad. Nüüd küsimus, et kui tihti või kuidas lähevad untsu süütepool ja ma saan aru, et kusagil on tal ka halli andur ? On need nö pommikindlad asjad või hakkavad nad jukerdama nagu uuematel masinatel, on neid mõtet uute vastu vahetada ? Pool on ilmselt nagu pool. Töötab või ei tööta. aga tekib küsimus just hallianduri kohta

3. MIS KURADI ASJAD TAGASILLAS SIERRAL JÄRGI ANNAVAD. Jõhkrad lõtkud käivad läbi, eelmisel oli sama teema aga siis oli mul ükskõik. see kord võiks korda teha. Talapuksid, amordid ja vedrud lähevad vahetusse. Mis seal veel on ? Diffril vist mingit patja ei ole minuarust ? Samamoodi käigusüsteem jne, tahaks kõik tihedaks saada. Keegi tarkpea võiks mulle siia nimekirja teha mida seal kõike ära saaks vahetada, see lodev jama käib närvidele.

Hetkel ei oska rohkem midagi lisada, eks ma varsti täiendan :D
Brembo pidurid, Narva pirnid, Liquy moly määrdeained, Laagrid. Kõik autodest www.hlautoosad.ee
kert1500
turist

Postitus Postitas kert1500 »

Loodame et tuleb huvitav masin,väike iluravi ja saab ilusa masina,loodame et see Sierra ei lähe kuusakoski.
Tanel.
kasutaja

Võimalik, et ei lähe jah. Selleks pean ma auto tihedaks saama. Traktori effekt häirib tõsiselt
Tanel.
kasutaja

Nii, saan läbi ussimu**i õõtsa puksid, normaalselt saan sillatala puksid, stabika kondid saaks ka taha ja samuti ka keskmsied puksid.

AGA MIDA SIERRA MEHED DIFFRI PADJAGA TEEVAD ? Seda ei saa mitte kusagilt, mitte mitte kusagilt. Lahendused ? või see asi ei lähegi läbi kunagi :D ?
Jaanus
Klubi liige
Nimi: Jaanus

Postitus Postitas Jaanus »

6175354 peaks olema selle junni kood.
http://www.h2.ee" onclick="window.open(this.href);return false; annab hinnaks 52,48.- :roll:
kui kusagilt ei saa siis kuskilt ikka saab.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Tanel.
kasutaja

Sain mingi helge inimese käest täna uue puhuri, it works ! Kuna ise varuosi müün, siis varuosakood teada juba ammu. Kõikvõimalikud laod ja poed ja kohad on läbi kammitud. Kuna ka ise maaletooja olen, siis panigi veidi hämmastama. H2 o siis ainus koht mida unustasin kontrollida. Info auto saatis kohe kukele, vähemalt läbi interneti tee :D
Tanel.
kasutaja

Peale läksid NGK küünlad, uus õhufilter.Kohe-kohe uued PRO-sparki kahe silikoonkihiga küünlajuhtmed, uus jagaja kaas ja rootor. Jahutusüsteemi loputab ka läbi ja uus tosool sisse, muidugi uus õli + filter aga seda mingiks tuhandeks km'ks, et peseks läbi ja siis läheb korralik täissünt sisse.

Vaja veel sumpsi mod'ida, kerevärki natuke majandada, uus küttefilter, sillas otsa saand asjad äravahetada, uued tagavedrud ja amordid, toonklaas, väike muusika. Ralley 3000nded ette, scorpa istmed sisse koos käetoega ja vist võib talvele vastu astuda
Tanel.
kasutaja

Keegi mu valgeid suundasid kollaste vastu ei taha vahetada ? korralikud peavad olema, minu omad on ka korralikud.

ükspäev nägin 2 tunni jagu vaeva ja salong on tutikas seest nüüd. Kapotialt sai ka korraliku pesu.
rinu
Webmaster
Kontakt:

Re: 2.0 88kw universaal. Tanel (lk 4 uus auto)

Postitus Postitas rinu »

Mispärast kollased paremad on siis?
Tanel.
kasutaja

Auto läheb süsimustaks ja kollased annavad pisut kontrasti
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

ma oleks huvitatud küll.. kuigi nad poes midagi ei maksa :D
Edit: minu viga vaatasin et pakud neid tiiva omasi :D
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Tanel.
kasutaja

Ega ei maksagi, ma mõtlesin, et keegi ehk on huvitatud vahetusest :)
Tanel.
kasutaja

Karauul, pool päeva tööd ja pool progressi talveks on valmis

Pildid tehtud ikka ja jälle mu vana smenaga.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Suletud