Ford Sierra 1,6 59kw 90 tarmo
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Ford Sierra 1,6 59kw 90 tarmo
sul sierradega palju kogemusi, kas sa oskad karpat paika sättida?
sättida niiväga ei oska aga mul on päris palju kordi aidanud kildudeks võtmine ja puhastamine näiteks golfiga oli nii.. jõhkralt võttis kütet ja hing oli kinni..peale puhastamist oli küttekulu normis ja liikus edasi ka.. muidugi oli karpas päris palju sodi ja vett ka 

Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
-
- Klubi juhatus
bljäd, seal on ju mingid nõelad ja vedrud mis minu 10 pöidla vahel lihtsalt minema lendavad
no oleks olnud kulust aimu oleks pärnus karpa spetsile viinud
, tartus ei tea kus sellised vanakooli mehed pesitsevad
no oleks olnud kulust aimu oleks pärnus karpa spetsile viinud

-
- Klubi juhatus
Võtsin karpa pealt, teginin natuke lahti ja tutvusin ehitusega. Panin kokku nii nagu arvasin et parem saab. Panin peale tagasi. Tööle läks, kuid eks paistab kas sõites kah midagi muutus paremaks või halvemaks.
Suunatuled lõpetasid ükspäev töötamise, kaitsmed terved. Peab vaatama kas on kangi või relee viga, relee peaks asuma roolilati kohal armatuuri all, ise arvan et kang.
Hea kõrge auto kalal käimiseks, kahju ainult et ühe ratta vedu
Suunatuled lõpetasid ükspäev töötamise, kaitsmed terved. Peab vaatama kas on kangi või relee viga, relee peaks asuma roolilati kohal armatuuri all, ise arvan et kang.
Hea kõrge auto kalal käimiseks, kahju ainult et ühe ratta vedu
-
- Klubi juhatus
käisin sõitmas, kohati on nagu parem, kohati on nagu uimane, samas eks see 1,6 olegi uimane 

Mina enda 1.6 minekut ei kurda, läheb edasi küll, kus ta pääsebTarmo kirjutas:käisin sõitmas, kohati on nagu parem, kohati on nagu uimane, samas eks see 1,6 olegi uimane

-
- Klubi juhatus
ma pole nii lahjade mootoritega harjunud vbl 

-
- Klubi juhatus
eile sai tagumistele ratastele 7mm flantsid vahele pandud kuna rattad olid võrreldes esimestega rõvedalt koopas. nüüd visuaalselt palju kenam, kuid meie lainelistel teedel auto pisut närvilisem.
karpa koha pealt praegu nagu lippab hästi (ei ole enam uputamise tunnet), kuid kui mootor soojaks on käinud siis on tühikäik kõrge. eks peab vaatama mis teha annab
karpa koha pealt praegu nagu lippab hästi (ei ole enam uputamise tunnet), kuid kui mootor soojaks on käinud siis on tühikäik kõrge. eks peab vaatama mis teha annab
-
- Klubi juhatus
sai lõpuks leemendav klapikambrikaane tihend ära vahetatud, kuna tihendi hermetsi polnud käepärast siis läks kuivalt vahele, samas väga ei põe kah selle pärast, niikuinii oli tasuta saadud tihend
kaks polti oli kah puudu ning vana oli ühestkohast lausa katki läinud. vast jäi nüüd paremini. väga kõvasti kinni ei poonud (pmst kruvika tugevusega)

Nüüd sõidab siis korralikult?
-
- Klubi juhatus
probleeme pole olnud, kuid ei usu. see sõltub ilmselt rohkem gaasi pedaali kasutusest. ma küll vajutan seda hoolega, kuid samas ma ei vajuta seda väga rohkem kui auto minna jõuab, ehk põhja kunagi ei vajuta
-
- Klubi juhatus
vahetasin kotitiidest istmed ära plüüs istmete vastu, palju kenam kohe, millel ka istmesoojendus. juhtmed sain kah kaasa mis lähevad istmest lülitisse ja sealt armaturini, vedasin ära kah kohe, eks kunagi ühendab armaturi alt edasi kui vaja lammutada. pistikud lülititele samad mis scorpal, vedas 
puhastasin kah neid, 4 puhastus vahendiga kuna järjest said otsa. esimene oli parim neljast, prits turtlewax platinium series. teine oli pisut kehvem aga toimis kah, prits falcon automotive mingi kollane jamps. kolmas turtelwax aerosool vaht ja neljas würth puhastus vaht. würth toimib armatuuril väga hästi, kui keegi pole seda ennem läikima ajanud siis ei aja seegi

keegi võiks soovitada mingit ilgelt head istme puhastus vahendit, mul mondeol hele kaltsu sisu vajab pidevalt tegemist (lapsed). ja noh sierral võiks kah esi istmed uuesti teha

puhastasin kah neid, 4 puhastus vahendiga kuna järjest said otsa. esimene oli parim neljast, prits turtlewax platinium series. teine oli pisut kehvem aga toimis kah, prits falcon automotive mingi kollane jamps. kolmas turtelwax aerosool vaht ja neljas würth puhastus vaht. würth toimib armatuuril väga hästi, kui keegi pole seda ennem läikima ajanud siis ei aja seegi

keegi võiks soovitada mingit ilgelt head istme puhastus vahendit, mul mondeol hele kaltsu sisu vajab pidevalt tegemist (lapsed). ja noh sierral võiks kah esi istmed uuesti teha
-
- Klubi juhatus

mul on sierral uued veljed ....

Meenutab juba maasturit 
Sutsu madalamaks ja on juba päris maasikas

Sutsu madalamaks ja on juba päris maasikas

Ford sierra 1,8d 92a varuosadeks
Ford sierra 88a
Ford sierra 88a
Kui suured need veljed on 16? ja mis rehviga?