Sierra XR4i, 24V, RWD
-
- aktivist
Re: Sierra XR4i, 4x4
Neil muidu 2,8 mehaanilise pritsega. Sellele on pandud Scorpio elektrooniline pritse.

et kui aint liistud
ostsid siis pidi ikka odavalt tulema. See puidu jama on ikka ise sinna pandud ma loodan!
Eks nende xr4i'de leidmine ole õnne asi. Väljast näeb päris hea välja-vähemalt niikaua kuni plastikuid ära ei võta(omad kogemused).
Mingid stange laiendid ka külge leiutatud.

Eks nende xr4i'de leidmine ole õnne asi. Väljast näeb päris hea välja-vähemalt niikaua kuni plastikuid ära ei võta(omad kogemused).
Mingid stange laiendid ka külge leiutatud.
XR4i

-
- aktivist
Selle raha eest oleks saanud esindusest tutikad liistud, antitiiva tihendid,udukad ja veel üht-teist
Aga selle auto küljest tuleb ikka üksjagu nänni mu oma projektile ja kui kõiki neid juppe eraldi kuskilt otsima või uusi tellima hakata, siis läheb ka üsnagi kulukaks. Lisaks on paljude detailide puhul olemas nüüd valikuvõimalus, et käiku lähevad paremas seisus jupid.
Plastikud olen siiani ainult ustelt ära võtnud. Uksed on isegi üllatavalt heas seisus. Ma oleks kaks kuud tagasi jumala sillas olnud, kui oleks nii hea juhiukse otsa komistanud, aga ei. Selle asemel pidin oma roostekäkki keevitama.
Stangede laiendid on jah suht imelikud. Mul on arvutis üle saja pildi XR4-jadest
, aga sihukesi vigureid pole ühegi stangedel. Esimesel lisal on kusjuures fordi logo ja tähed RS.

Plastikud olen siiani ainult ustelt ära võtnud. Uksed on isegi üllatavalt heas seisus. Ma oleks kaks kuud tagasi jumala sillas olnud, kui oleks nii hea juhiukse otsa komistanud, aga ei. Selle asemel pidin oma roostekäkki keevitama.
Stangede laiendid on jah suht imelikud. Mul on arvutis üle saja pildi XR4-jadest

Täitsa kena pill,:)
Aga edu selle punase masinaga
Aga edu selle punase masinaga

Viimati muutis kerdo, 02 Apr 2010, 17:23, muudetud 1 kord kokku.
Found On Road Dead
-
- aktivist
Tänase päeva progress oli uue esiklaasi paigaldus.

Sai veel pisut kütuse- ja piduritorusid kohendatud, ning seejärel mürasummutus ja põhjavaip ka paika. Maiuspalaks sai uusi pinke kah proovida.

Sai veel pisut kütuse- ja piduritorusid kohendatud, ning seejärel mürasummutus ja põhjavaip ka paika. Maiuspalaks sai uusi pinke kah proovida.

-
- aktivist
Vaip lausa uskumattult puhas . Ega ometi uus?
-
- aktivist
Vaip ei ole uus. Sai teist suvel korralikult pesupulbri ja aiavoolikuga pestud. Peale kuivamist väike tuulutus tolmuimejaga ja valmis ta oligi.

-
- aktivist
Ei mäleta enam kustkohast ma seda lugesin, aga igatahes on üks hästi tark mees kunagi kirjutanud, et kiire auto ehitamist alusta piduritest. Minu vana Sierra 110kw teevad temast ikka tõelise tänavate hirmu, seega pidurid peavad head saama.

Originaalis tava sirtsust suuremad trumlid on XR4-ja puhul heaks näitajaks, aga kuna tagasild meil enam originaal ei ole, siis ei hakka neid trumleid enam külge aretama. Vaatame parem milliseid pidurisüsteeme fordionud samasuguse sillaga autodele teinud on: Scorpio Cosworth, mmmm, kõlab hästi, kettad on suuremad kui Sierral ja lisaks veel tuulutusega. Tundub et parim mida seeriatoodangust saada on.

Et pidurdusjõudusid veel maksimaalselt suurendada, tuleb kindlasti pidurisadulad punaseks värvida, kiiretel autodel on ju punased sadulad. Peale selle sümboliseerib punane selliseid märksõnu nagu racing, performance ja tuning Aga selleks et kallid tuuuningjupid väga silma ei pimestaks, jätame pidurikettad esialgu vanad ja roostesed, siis on ka hiljem mida teha ja kuhu raha investeerida. Käsipiduritrossi paneme muidugi kohe uue, seda on hiljem väga tülikas paigaldada.

Tagumine pool hakkab looma. Peab nüüd esimese sillaga kah midagi head mõtlema. Punast värvi jäi ka veel natuke järgi...

Originaalis tava sirtsust suuremad trumlid on XR4-ja puhul heaks näitajaks, aga kuna tagasild meil enam originaal ei ole, siis ei hakka neid trumleid enam külge aretama. Vaatame parem milliseid pidurisüsteeme fordionud samasuguse sillaga autodele teinud on: Scorpio Cosworth, mmmm, kõlab hästi, kettad on suuremad kui Sierral ja lisaks veel tuulutusega. Tundub et parim mida seeriatoodangust saada on.

Et pidurdusjõudusid veel maksimaalselt suurendada, tuleb kindlasti pidurisadulad punaseks värvida, kiiretel autodel on ju punased sadulad. Peale selle sümboliseerib punane selliseid märksõnu nagu racing, performance ja tuning Aga selleks et kallid tuuuningjupid väga silma ei pimestaks, jätame pidurikettad esialgu vanad ja roostesed, siis on ka hiljem mida teha ja kuhu raha investeerida. Käsipiduritrossi paneme muidugi kohe uue, seda on hiljem väga tülikas paigaldada.

Tagumine pool hakkab looma. Peab nüüd esimese sillaga kah midagi head mõtlema. Punast värvi jäi ka veel natuke järgi...

-
- aktivist
Stabikas on Scorpio oma. Sierra oma on nii peenike, et on raske uskuda et sellest pliiatsijämedusest pulgast ka märgatavat kasu on. Mul tagasild on ka scorpa oma, nii et sierra stabika jaoks ei ole sillal kinnitusi ka. Sierral on põhi pisut teise kujuga, seega stabika kinnitamiseks tuli ise vastavad kõrgendused teha.

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
vähemalt xr4i'l on teine põhi võibolla üldse mk1'del
küll aga mk2'le saab ilusti panna tuleb vaid õõtsadele kinnitused keevitada
küll aga mk2'le saab ilusti panna tuleb vaid õõtsadele kinnitused keevitada
Vot on aparaat, lausa kadedaks teeb
;)
Jõudu ja jaksu!

Jõudu ja jaksu!
ei ole vaja kadetseda, liigutada tuleb!vanatoi kirjutas:Vot on aparaat, lausa kadedaks teeb![]()
Jõudu ja jaksu!
siis saad endale ka "vot on aparaadi"

viitsimist ja tahtmist peab olema! nokitsemiseks, selle aja leiab!
tund või paar õhtust, tööpäevadel ja mõned tunnid rohkem nädalavahetustel.
€-contact
-
- aktivist
Tänud hea sõna eest! Jõudu ja jaksu läheb tõesti vaja.
Selle aja leidmisega on jah paraku nii, et iga päev peale tööd nagu väga garaazi enam ei kisu. Aga mõnikord siiski. Vahel on küll selline tunne, et ma ei saa seda autot vist kunagi valmis. Vaatad seda kolakat ja mõtled kui palju asju on vaja veel teha, ja kui palju selleks aega kulub... Ega ei saa ennast väga sundida ka kiiremini tegutsema. Pigem töötada siis kui tunned et just nüüd pead asja kätte võtma, siis teed oma tööd pühendusega ja korralikult.

Selle aja leidmisega on jah paraku nii, et iga päev peale tööd nagu väga garaazi enam ei kisu. Aga mõnikord siiski. Vahel on küll selline tunne, et ma ei saa seda autot vist kunagi valmis. Vaatad seda kolakat ja mõtled kui palju asju on vaja veel teha, ja kui palju selleks aega kulub... Ega ei saa ennast väga sundida ka kiiremini tegutsema. Pigem töötada siis kui tunned et just nüüd pead asja kätte võtma, siis teed oma tööd pühendusega ja korralikult.

Tean seda tunnet.sõdurpoiss kirjutas: Selle aja leidmisega on jah paraku nii, et iga päev peale tööd nagu väga garaazi enam ei kisu. Aga mõnikord siiski. Vahel on küll selline tunne, et ma ei saa seda autot vist kunagi valmis. Vaatad seda kolakat ja mõtled kui palju asju on vaja veel teha, ja kui palju selleks aega kulub... Ega ei saa ennast väga sundida ka kiiremini tegutsema. Pigem töötada siis kui tunned et just nüüd pead asja kätte võtma, siis teed oma tööd pühendusega ja korralikult.

4x4 on selline imelik asi, et kui sul pole teda kunagi olnud, siis ei oska teda ka igatseda, aga kui mõned korrad oled proovida saanud, siis enam teiste veoskeemide poole ei kisu.