Sierra, 2.0 OHC - sinilinnu
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra, 2.0 OHC - sinilinnu
Me andsime talle teada et ta ei tohi sulle müüa, kuna muidu hakkad sierrade asemel be-em-veedega mängima 

Tarmo andis teada jah. Tal 3 poega, loodab sinilinnust sierrahuvilisest miniat 

Sierra Is
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mis sa seletad, 2 poega ja printsess 

HästiBomsch kirjutas:Tarmo andis teada jah. Tal 3 poega, loodab sinilinnust sierrahuvilisest miniat

'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Aa siis ma ise plähmerasin.Tarmo kirjutas:mis sa seletad, 2 poega ja printsess
Sierra Is
Irw mis jutt 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Nii, minu Sierrari ametlikult nüüd läinud doonoriks madisRS'ile.
Kui kedagi huvitab, siis müügihinnaks jäi 200€. Sellest nägin ise 20€ ainult, kuna paps otsustas, et vahendaja rohkem ei saa.
Edasist käekäiku võite siis Madise teema alt jälgida.
Ise aga siiski ei hülga Sierrasid. Kuna nüüd 17 täis, siis suvel hakkan tegema juba lube ja isaga diil tehtud, et siis kui lubade tegemine poole peal, saab ka Sirje õuele toodud.
Soovide poolest olen aga üsna kapriisne: universaal, nelikvedu ja 110kw oleks unistuseks. Eks näha ole, kas leiab kuskilt välismaalt sobiva, või tuleb sillavahetus ette võtta. Kui keegi aga peaks liikvel nägema mõnda säärast isendit, võib julgelt teada anda. Mäletan, et kunagi oli Rakvere kandis müügis selline üleni valge Sirts, kuid see vist nüüd rahulikult omaniku leidnud omale.
Kui kedagi huvitab, siis müügihinnaks jäi 200€. Sellest nägin ise 20€ ainult, kuna paps otsustas, et vahendaja rohkem ei saa.

Edasist käekäiku võite siis Madise teema alt jälgida.
Ise aga siiski ei hülga Sierrasid. Kuna nüüd 17 täis, siis suvel hakkan tegema juba lube ja isaga diil tehtud, et siis kui lubade tegemine poole peal, saab ka Sirje õuele toodud.
Soovide poolest olen aga üsna kapriisne: universaal, nelikvedu ja 110kw oleks unistuseks. Eks näha ole, kas leiab kuskilt välismaalt sobiva, või tuleb sillavahetus ette võtta. Kui keegi aga peaks liikvel nägema mõnda säärast isendit, võib julgelt teada anda. Mäletan, et kunagi oli Rakvere kandis müügis selline üleni valge Sirts, kuid see vist nüüd rahulikult omaniku leidnud omale.
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
110kw on v6 konega pill, mina oma silmaga pole ühtegi sellise mootori ja veoskeemiga sierra universaali müügis näinud, ainus sierra mis selle lähedale näinud olen, on 87 xr4x4, aga too oli luukpära.
Ford Scorpio Ghia Cosworth 94a.
Ford Sierra 4x4 Dohc 91a.
Ford Sierra 4x4 Dohc 91a.
110kw on ka see uuem DOHC, kuid ma ei tea kas sellist on nelikuna saada. Teatavasti 85kW Dohc puhul läheb veovõll läbi karteri. Seega selle kombo puhul on vaja kõvasti omaloomingut tegema hakata.
Võibolla mõistlikum võtta 4x4 V6 Scorpa doonoriks ja kogu tehnika ümber laduda.
Scorpa doonor tundub mõistlik. Muidu jääbki otsima.-Eero- kirjutas:110kw on ka see uuem DOHC, kuid ma ei tea kas sellist on nelikuna saada. Teatavasti 85kW Dohc puhul läheb veovõll läbi karteri. Seega selle kombo puhul on vaja kõvasti omaloomingut tegema hakata.
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Iseasi on muidugi see, kui lihtne on leida raipe kere ja korras tehnikaga V6 4x4 scorpat. Ma arvan, et raipe kere tingimus on täidetud aga korras tehnika koha pealt pole kindel.
No kui sinilinnu suudab samasugust tempot hoida nagu ta seni teinud on siis ehk 23 aastasena on tal esimene 74kw sierra juba käes, veel mõned aastad ja leiab ehk scorpa ka.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
lihtsam soov oleks Cossu, neid on saadasinilinnu kirjutas:Soovide poolest olen aga üsna kapriisne: universaal, nelikvedu ja 110kw oleks unistuseks.

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sa oled vaimukas. *aplaus*Six-Fo kirjutas:No kui sinilinnu suudab samasugust tempot hoida nagu ta seni teinud on siis ehk 23 aastasena on tal esimene 74kw sierra juba käes, veel mõned aastad ja leiab ehk scorpa ka.
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Ford Focus '04 1.6 74kw