Tegu on siis universaalkerega Sierraga, mille väljalase nii 90'ndate kandis. (Täpset ei mäleta ja passi ei viitsi välja otsida )
See oli siis meie pere auto sel ajal, kui mina alles veel mähkmetes olin. Nüüd on see seisnud õuel nii umbes 10 aastat. Mina, noore autohuvilisena näen seda autot aga kui suurepärast võimalust tundma õppida autosid ja õppida paremini sõitma. Isal on sellest autost küll juba täiesti suva ( vaja muretseda viie traktori ja kombaini ja muude põllutööriistade pärast ). Nüüd ma siis "omandasin" selle auto ära.

Veidi tehnilisemat teemat siis:
Sirtsu jäi meil seisma üldse selle pärast, et üks neljast silindrist hakkas õli ajama ja seetõttu ka oli järgnemas sinine suitsupilv igal pool ja see ülevaatusemeestele just väga ei meeldinud.
Salongis veidi katus hallitab.
Täna sai siis asjaga tõsisemalt tegelema hakatud. Üks isa töömeestest, kes isegi autodega tegeleb, tuli ka appi.
Kõigepealt panime siis ühe traktori aku laadima. Seejärel pumpasime rehvid täis - driftikast sai matsult maastur.

Proovisime siis särtsu sisse saada masinale. Aku oli täiesti kinni roostetanud, vähekese klopsimise peale saime selle maha. Käiku läks ühe traroktori endine aku. Särtsu andis ja bensiinipump ka töötas, kuid käima, raibe, ei läinud!

Küünlad sai maha võetud, kõik olid süsimustad. (Pole ime, et käima ei läinud..) Nüüd on minemas uued küünlad peale ja mootor "kuivab". Neljas küünlajuhe oli ka puudu, selle sain just ühe sõbra käest. Homme katsetama uuesti.
Pilte olen ka teinud, need laen niipea üles, kui leian USBi juhtme üles.
Aga jamh.
Räägin siis vähe endast ka: olen 16.a. plika Lääne-Virumaalt, Rakke kandist. Hetkel käsil 9.klass Rakke Gümnaasiumis. Ilmselt edasi Lähte Ühisgümnaasiumisse. Huvidest siis lühidalt: autod, muusikakool-saksofon/flööt, rahvatants, laulmine, rattasõit, ratsutamine, hobused, käsitöö, fotograafia. Kõik 9 aastat olen viieline olnud, vahest ka mõned neljad sisse tulnud.