Ford Sierra 2.0i Dohc 88kW Ghia 92.a. - contact

Kasutajate pikendused
Vasta
vvallo
kasutaja

Re: sierra 2.0i -dohc- ghia 92 88kW automaat. contact

Postitus Postitas vvallo »

esimese kahe pildi peal on tõesti silmapete nagu oleks ruumi veel :D aga kolmandal pildil mis pealt tehtud juba selgesti näha koht. Korralikult teostatud töö tglt, aga stiililt niiväga ei klapi stock sierraga veel minusilmis :P
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

just stock ongi see, mis tiiva välimuse ära tapab ja ei taha kuidagi sinna sobida. seda vaatasin ma juba siis, kui tiiva peale sain.... no k...t, midagi jääb puudu, et asi pole õige. tiib iseenesest nagu kõrge ei ole, suht selline keskmine. on ka kõrgemaid. aga jah!? eks saab nüüd tulevikus vähe tööd tehtud kere joonte kallal. osad jooned bumpritega ja osad jooned lähevad siis ümber väänamisele.
€-contact
Tehnic
fanaatik

Postitus Postitas Tehnic »

mõtlesin tükk aega mis selle tiiva nii ette viib...see jalgade tagumine külg on sul ju ettepoole viidud kursiga.....peaks olema sama kursiga nagu esimene post siis sobiks kere joontega.
XR4 2.9i
contact
sõltlane

5 lehel on jalad üksikult näha. see, mis tagnt on ettepoole kaldega on jalast tükkimaad õhem ja lihtsalt tugevdus. kui need ära lõigata, siis kaoks ettekalle ka ära.
aga seda on näha ainult küljepealt, eest ei paista ja tagat otse vaates jääb ta jämeda osa varju seega pole ta eriti märgatav.

Pilt
€-contact
contact
sõltlane

kolmapäev, neljapäev ööläbi, kuni reede õhtuni möödus aeg sellise asja valmistamiseks.

PiltPilt
PiltPilt
€-contact
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

paberitega disler oled?
Tamm85
Klubi liige

Postitus Postitas Tamm85 »

Kuldsed käed !
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

mees nagu orkester rsk...kõike teeb :lol: oleks ma ka nii osav...
kalevipoeg
aktivist

Postitus Postitas kalevipoeg »

Kas sel kastil mingi funktsioon ka on, vänt oleks nagu küljes?
contact
sõltlane

waher kirjutas:paberitega disler oled?

pabereid ei ole ja nendega ma tööd ei tee... tööd teen kätega! ja pea on see mis asju välja mõtleb.
nii palju, et jooniseid ma eriti käsitsi ei tee aga vahest saab ka seda nõks tehtud, muidu läheb kõik autocadis.
aint mida käsitsi teen on pildi ruumiline vaade, et mida see endast kujutada võiks, kui valmis saab.
teostus on ideest kuni paigalduseni.
kalevipoeg kirjutas:Kas sel kastil mingi funktsioon ka on, vänt oleks nagu küljes?
jah vändal on see funktsioon, et tegu on leierkasti imitatsiooniga ;) tegelikuses läheb sinna XXI saj. helitehnika sisse ja hiljem läheb, see kapi peale seisma ilu asjana.

kui asi peaks kedagi rohkem huvitama siis ps. võib rohkem infi saada ja mõningaid asju paljudest tehtud asjadest pildimaterjalina näha. kõike tehtud pole lihtsalt õnnestunud pildile jäädvustada.
aga üks käega katsutav teile kõigle on sõpruse kasiino taastaud uksed ainult ei kandnud väri ise peale.
€-contact
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

contact kirjutas: aint mida käsitsi teen on pildi ruumiline vaade, et mida see endast kujutada võiks, kui valmis saab.
Autocadis on tegelikult 3d funktsioonid ka täiesti olemas. Olen terveid majaplaane teinud autocadis 3d's.
contact
sõltlane

Teet01 kirjutas:
contact kirjutas: aint mida käsitsi teen on pildi ruumiline vaade, et mida see endast kujutada võiks, kui valmis saab.
Autocadis on tegelikult 3d funktsioonid ka täiesti olemas. Olen terveid majaplaane teinud autocadis 3d's.
ma nii palju veel cadi kasutada ei oska, et saaks kõik jooned oma tahtmist mööda paika väänata.2D mudelitega probleemi pole saab hakkama ka kõverjoontega. aga 3D mudelit veel koostada ei oska kuna olen ise cadi nullist õppinud. ühe tallinnas, nõmmel asuva maja eskiisprojekti ka valmis teinud, oma 2aasta õpitud ja omandatud tadmistega. aga eks õpin ikka veel seda cadi kasutama, sest tahan selle 3D ka selgeks saada. ma tean ka miks ma ei oska, seda 3D kasutada kuna ei jõua mulle kohale traatmudeli kordinaatide värk. kus on "0 punk või, mis teljel see 90° asub ja kuhu suunda ma teda liigutama pean, et asi metsa ei läheks. igaljuhul olen ma 3D proovinud kasutada ja sellest aru saada. küll kunagi ma ka selle selgeks saan, kui rohkem aega tegeleda.
€-contact
contact
sõltlane

täna, õpetasin IT alaga tegelevale sõbrale, puidutöötlemise võlusid.
sai ise mõned operatsioonid läbi teha, kuid pinkidele ligi ei last. nii ohutuse mõttes!

nii.... kohe mitte ei saanud käsi paigal hoida ja pilk kisuks vägisi istme poole. nii siis vaatasin natuke istet.. vaatain, kus on kruvikeeraja .... järgmiseks oli juba torx ja mutrivõti näpuvahel. ja nii 40 min pärast oli ....
sellest istmest... ainult

Pilt

järgi see!

Pilt

tänaseks hea küll! korras :P
€-contact
contact
sõltlane

täna sai siis, sõiduk garaaži vintsitud. arutasin lahti õhu kopsiku ja võtsin küljest ka gaasisiipri kopsiku. teada sain kuidas see gaasiregulltift toimib ja kust seda keerata saab :P (see mis jääb gaasisiibri otsas oleva talla alla)
sikutasin ka bena äravoolu lahti ja andsin võtit (pekki vale ots, lasin mootori bena täis) võtsin vaakumklapi juurest lahti.
aga vähemalt toimis :P muu savi .... selle osa lasin veega üle kuhu bena peale läks.
lappasin asjad tagasi ja keerasin kinni ... andsin võtit korra kohis ja keerasin korra veel ja laksust tööle. gaasipedaalile sai ka vähe vedru pingutust tehtud nüüd vähe äkilisem.
sai siis sipsitud see siibrikruvi ka enamvähem paika sinna 1000 rpm. lähedale. kahjusk pole pilli, millega õigeid pöördeid näha kuna taho pekxab naguinii segast. pöörded sai enam-vähem, taho ja kõrva järgi paika säätud.

aga mis kõikse kehvem juhiuks ei jää enam kinni... ei lukusta end vastuse külge, kui ukse kinni lükkad.
€-contact
contact
sõltlane

täna sai siis ukse sulguri sistaim ka välja vahetatud. selgus see pisiasi, et ta ei tomi nii nagu peab ja üks traadijupp loivas ka sealt välja. nüüd asi vahetatud ja töötab!

mootor läks ka nobedalt tööle!
€-contact
Vasta