Ford Sierra 1,6 59kw 90 tarmo
Re: Ford Sierra 1,6 59kw 90 tarmo
teed sellest mingi õpetuse ka? 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
no tegelikult on vaja teada ainult juhtmete värve
pruun on mass, puna-must on pluss
sinine ja roheline on signaalid
kuna originaal sierra pistikuid ei tahtnud küljest lõigata siis kasutasin neid voolu "varastajaid", ma ei tea kuidas nende ametlik nimetus on, kuid pmst paned selle juhtme "vargasse" mis sul edasi läheb ja "varga" paned lihtsalt selle juhtme ümber kust voolu võtad. scorpa juhtmetel olid värvid samad. valgustuse jätsin praegu panemata, kuid teoreetiliselt peaks see hall juhe mis scorpal lisaks on olema valgustuse jaoks, selle saaks siis vedada näiteks sigareti süütaja juurde ja sealt selle valgustuse voolu "varastada".
aga lõpptulemusena asi töötab ja muu polegi oluline.
kickpanelid vahetasin kah mustade vastu et läheks lävepakkudega kokku.
pruun on mass, puna-must on pluss
sinine ja roheline on signaalid
kuna originaal sierra pistikuid ei tahtnud küljest lõigata siis kasutasin neid voolu "varastajaid", ma ei tea kuidas nende ametlik nimetus on, kuid pmst paned selle juhtme "vargasse" mis sul edasi läheb ja "varga" paned lihtsalt selle juhtme ümber kust voolu võtad. scorpa juhtmetel olid värvid samad. valgustuse jätsin praegu panemata, kuid teoreetiliselt peaks see hall juhe mis scorpal lisaks on olema valgustuse jaoks, selle saaks siis vedada näiteks sigareti süütaja juurde ja sealt selle valgustuse voolu "varastada".
aga lõpptulemusena asi töötab ja muu polegi oluline.
kickpanelid vahetasin kah mustade vastu et läheks lävepakkudega kokku.
Aga milleks scorpa omad paremad on kui sierra omad?
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Klubi juhatus
scorpa käetugi on laiem ja stabiilsem, seal olid küljes istmesoojenduse ja akna lülitid. kuna puudusid aukude katted ja tühi lüliti on kah nagu nõme, siis sai ühendatud aknad sinna ja ka soojendusega istmed sebitud, istmed on küll lülititesse ühendatud ja lülitist lähevad juhtmed armaturi alla, kuid sealt pole veel kuskile ühendatud.
Ok, ma scorpa käetuge ei lugenud kuskilt, mõtlesin et lihtsalt lülitid vahetasid välja sierra käetoel mingil põhjusel 

http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina ei soovitaks neid asju kohe üldse. Lõhuvad juhtmeid ja pikema ajaga ei pruugi enam kontakti anda.Tarmo kirjutas:kuna originaal sierra pistikuid ei tahtnud küljest lõigata siis kasutasin neid voolu "varastajaid", ma ei tea kuidas nende ametlik nimetus on
Sellepärast olen neid ka hunnikute viisi prügimäele saatnud - enamus täiesti uued
Mina nimetan neid kiirliideteks.
mingit sobivat pistikut ei leidnud, mida sierra akende pistikusse läheks ja siis sinna otsa lülitid? 6 klemmiga ovaalne pistik. sierral on sellest 5 kasutuses. lülitile lisaks mass ja valgus(mille oleksid võinud võtta armatuuri valguse alt)
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierral mäletamistmööda ei olnud valgustust nuppudel.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
valgustust nuppudel küll ei ole sierral, kuid näiteks nagu ma mainisin siis sigareti süütaja ümber on valgus, millelt oleks saanud voolu võtta. aga ma ei tahtnud armatuuri lammutama hakata, siis oleks kindlasti ka istme soojenduse ära juba ühendanud (kaitsmekarbi järgi on sigareti süütajaga sama kaitse, seega oleks võinud sigareti süütajast võtta ka selle), kuid aega niigi väga vähe.
huvitaval kombel pole mul kunagi olnud ühegi kiirliitega mingit n***i, see tõttu neid kasutasingi. alternatiiv oleks olnud ju lõigata sierra juhe läbi, kuid seda ma kah ei tahtnud teha ja mingeid üleminekui ei ole kindlasti kuskil müüa, kui joppab siis võib kuksilt pulki ja torusi leida õiges mõõdus mis sobiks
huvitaval kombel pole mul kunagi olnud ühegi kiirliitega mingit n***i, see tõttu neid kasutasingi. alternatiiv oleks olnud ju lõigata sierra juhe läbi, kuid seda ma kah ei tahtnud teha ja mingeid üleminekui ei ole kindlasti kuskil müüa, kui joppab siis võib kuksilt pulki ja torusi leida õiges mõõdus mis sobiks
Kunagi sai nendega kokku puudutud, paras ajude *epp on kui need kuskil ära sulanud ja ei anna yhendust, lisaks siis veel kui kuskilt armatuuri alt on kokku sulanud teise juhtmega. Nendest "kiirliidetest" pole just k6ige paremad mälestused ja yritan neid vältida kasutamast.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
Auto tagaklaasil ilutseb juba mõni nädal sierraclubi kleepekas, jäi kuidagi mainimata ja pildistamata. aga asetseb samamoodi all nagu talve omal
-
- Klubi juhatus
väike insta

need kirühendused lõikavad pmst juhtme läbi, parem joota või kohe pistik vahele panna ja läbi lõigata. Need asjad küll toimivad ja ilmselt ka 80% kasutajate vajadused toidavad ära aga kui juba omale teha siis ....
-
- Klubi juhatus
need lõikavad korralikult tehes rüü läbi, kui paned viltu vahele siis lõikavad pool rüüd ja jutme läbi, üritasin olla eriti korrektne ja panna täpselt keskele