niisiis...küsiks et mis moodi saaks uksi eest ära ilma et neid mutreid sealt seest lahti ei peaks keerama...olen näinud piltidel kus üks hinge osa on auto kere küljes teine ukse...aga kuidas neid "tihvte" sealt kätte saab?...seda olen nentind et uuematel on see tihvt stoperdatud stopperseibiga...aga selle eemaldades see tihvt ära ei tule...kas ta on veel keeratud sinna sisse...või on lihtsalt pressitud??
suht pikk ja segane jutt kuid loodan et saite aru mida küsisin
teie tarku nõuandeid ootama jäädes..
Dexter
Taga uksed on lihtsad, aga just esimeste uste ülemised inged on väga jamas kohas, nendeni pääsemiseks pead eelnevalt kõvasti oma akropaatilisi võimeid näitama
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
probemees kirjutas:Taga uksed on lihtsad, aga just esimeste uste ülemised inged on väga jamas kohas, nendeni pääsemiseks pead eelnevalt kõvasti oma akropaatilisi võimeid näitama
eriti pingeliseks läheb alles siis kui oled mutri alla kukutanud kogemata ohh neid karvaseid siis
eemaldamine lihtne nendest mutritest..aga pane neid tagasi ja aja uks ilusti paika...vot see on närve sööv asi...sellepärast uuringi ennem et kuidas neid tihvte sealt ää saab..siis jääks uste paika ajamine ära..
edu siis, mul hetkel kere täielikult tühi ja valmistan värvimiseks ette, enne saan ilusti uksed ja profiili vahed ka kõik paika ajada, siis hiljem lihtne ainult kokku panna auto. ja ei pea ennast väänama ja kuskile armatuuri alla pugema ja sealt mingeid vastas plaate ja mutreid kahe näpuga kuskile poldi otsa ajama
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
ei ma eemaldasin uksed koos ingedega, ma pole neid tifte välja võtnud,
aga kui sa tahad neid eemaldada, siis võta üks torn, mis mahub alt poolt sinna inge tifti auku ja löö need haamriga välja.
mul lihtsalt koos kogu inge süsteemiga uksed eemaldatud, ja nüüd külge pandud, sest mul pole kerel ühtegi segavat tegurit, nt armatuur (esimeste uste ülemiste ingede eemaldamiseks)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a