Nonii, nagu paljud juba ilmselt teavad, siis õnnestus mu kallis kullake ''Kurgikäru'' posti keerata. Mis tehtud see tehtud. Tuli leida asendus. Lasin ilal tilkuda ühe valge universaali peale, mis ka siin foorumis müügil oli, paraku paneb ressurss piirid paika. Eila õhtal (27. okt) silmasin aga üht tumehalli universaali. Hind oli mõistlik. Nägi ka täitsa okei välja.. Pikalt muneda ei pidanud mõistlikuks ja järgmine hommik ehk siis täna ehk siis 28. okt sai mindud asja vaatama. Esialgne pilt ei olnudki nii hull. Ligemalt vaadeldes paistis aga silma tavapärane keretöö - porr. Õnneks on seda vaid mõnes kohas ja suurem osa on sirge ja tugev. Interjööri sisenedes surus ukse pealt vastu meeldiv aroom, mis oli kooskõlas väljanägemisega. Esimene mõte oli kodu tagasi tormata ja miskine kummiülikond kaasa haarata. Okei lõin ka sellele käega, sest hind oli ju sellevääriline. Nüüd aga köögipoolele. Ei tööta. Olivat ära koolenud. Vot seda vastust ma ausaltöeldes ei oodanud. Samas suurt valikuvõimalust ka polnud.. Köie otsas koju. Kodus tegi näpud rasvaseks Lauren, kes ka korra vankrile hääle sisse sai. ''Sädet ei paista olevat.'' lausus ta ning pistis pea tagasi luugi alla. Tükk aega müramist ei toonud edu ning lähemalt uurides tundub viga olema kas ühes juhtmes paljudest või siis kirjalikke tükke lugedes mingis mootori või süüte relees. Eks seda juba uurib lähitulevikus.
Nüüd auto enda kohta ka vähe. 2.0 OHC, pritsung, küljes RS stangelisad taga ja külgedel kuid mitte ees. Seest on teema suhteliselt plank, ei tea kas isegi kesklukku sel asjal on. Idee poolest ju peaks olema aga koostööd ei tee ta kohe mitte. Juhipositsioonil istudes lööb suur kork vastu nina millel on kirjas RS. Nelja kodaraga RS-i rooli pole ammu silmanud. Kahjuks on see tükk päevi näind. Midagi suurt rohkem nagu rääkida ei oska. Aa, universaalne katuseluuk on ka, mis lekib mõnuga. Kui midagi jäi veel ajusoppi siis eks ma lisan.
Neile, kes lugeda ei raatsi või neile, kes lugeda raatsisid lõpetuseks väike pildike ka. Arvan, et oleksin peldikupaberi rulliga ka parema pildi teinud aga käib kah.
Parimat,
Mario
PS:
Kui kellelgil on mingisuguseid ideid sädeme kadumise kohta, siis feel free to share. Niipalju uuendasin, et viskasin peale oma vanad-uued juhtmed ja jagaja.