Käes oli 21. detsembri eriti külm talveõhtu. Aasta oli siis veel 2012. Kogunesime sõpradega minu sünnipäeva tähistama. Kõik algas nagu ikka - kallistused, lilled, šokolaadid. Siis võeti mõni naps ja ühel hetkel hakkas hirmus sagimine. Osad poisid kadusid kuhugi ära, teised vaatasid ärevusest ringi, arvates, et ma ei saa aru, mis toimub. Ühel hetkel heliseb ühe sõbra telefon. Saadud telefoni teel karm käsklus "Kõik riidesse!" hakkas jälle hirmsaks sagimiseks. Minul ei lubatud kuhugi minna, mina pidin viimasena välja minema. Ausalt ütlen - hirm oli, sest ma ei teadnud, mis minuga nüüd juhtub. Lihtsalt mul on sellised sõbrad, kelle üllatusi tuleb alati karta.
Sõber Hannes võttis mul siis kratist kinni ja andis loa väljuda sünnipäevapunkrist ja suunas mu kõrvalmaja hoovi poole. Piltnik ja videooperaator ei lasknud mind sekundikski silmist - tee peal naabermaja hoovini tehti intervjuud ja sähvisid välgud. Hetk enne maja nurgale jõudmist kästi mul korraks peatuda, sügavalt hingata ja alles siis anti luba ümber nurga piiluda!
Ja seal ta seisis. Siis hakkasid mul peas jooksma kõik need vihjed, mis olid sõbrad mulle terve viimane nädal teinud. Forza 4-s oli vaja terve nädal sõita Sierra Cosworth RS500-ga. Terve nädal anti mulle vihjeid, kui ma oma isa esiveolisel käsipidurit kiskusin, et mul oleks tagaveolist autot vaja. Kogu nädal istus sõber Risto arvuti taga ja uuris Sierra lehekülgi ja kokkuvõttes Terve Nädala olid kõik mu sõbrad kadunud. Kuna olin nädal aega Forza mängus Sierra Cosworthiga sõitnud, siis päev enne kingi kättesaamist olingi uurinud wikipeedias Sierra ajalugu ja sirvinud niisama foorumeid. Naljakas.
Mulle kingiti sünnipäevaks auto - Ford Sierra. Alles hiljem, kui videot nägin kingi üleandmisest naersin oma reaktsiooni üle. Ega sealt üle V-tähega roppusi midagi suuremat ei tulnud

See muidugi, kuidas sõbrad selle ostsid - see on omamoodi tsirkus. Ma ise ei jõua seda ümber jutustada aga kui kedagi huvitab, kuidas minu AMG Viljandist suvekatega keset 17 kraadist pakast Tartuni tuli, seda saab lugeda siit blogipostitusest:http://veiderruudus.blogspot.com/2012/1 ... palun.html
Kuna läks aega, enne kui sain loa siia foorumisse postitada, siis copin tagantjärgi kõik, mis vahepeal juhtunud on