Sierra 92 2.0 Burnn
Sierra 92 2.0 Burnn
See siis nüüd minu sierra. Sai vennalt ära ostetu. Sest mõni ford peab ikka peres olema;)
Mõned vead on ja vajavad parandust.
Mõned vead on ja vajavad parandust.
Re: Sierra 92 2.0 Burnn
Selline küsimus teile. Kas keegi on huvitatud sellisest salongist ja kui on siis kui palju pakute?
Antke tead kui huvitatud olete:)
Ise oleks huvitatud taga stangest millel üks numbri tuli mitte kaks.
Antke tead kui huvitatud olete:)
Ise oleks huvitatud taga stangest millel üks numbri tuli mitte kaks.
-
- aktivist
Ohoh, US stiilis nr id on küll ägedad Sierral, ja sisu on omapärane. Oskate õelda palju US numbrid lähevad Sierral maksma ka ametlikult? 

1995 Lexus LS400
1986 Ford Sierra iS mk1
1986 Ford Sierra iS mk1
ei te olid juba küljes kui vennas ostis
Lühikesi numbreid tõepoolest Sierral väga tihti ei kohta.
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Nonii see sierra kah jälle välja ilmund.Mäletan kui see veel Tartus ringi sõitis ja siinseid klubilisi rõõmustas.Kuidas see sisu vastu on pidanud ja kas kuskilt katki kah on?Oli sellel dohc mootor? Veel mäletaks nagu et sellel oli kunagi automaat kast.On see ikka veel küljes ja töötab? Sa muidu tead kelle kasutuses see auto peale Tartust ostmist veel olnud on? Oleks huvitav kui räägiksid veica mis vahepeal tehtud jne....
Mõned aastad minu venna käes olnud ja sell ajal vahetasime mootori koos käigukastiga kuna mootori rihm läks puru ja siis leitsime uue mootori käigukastiga. ikaa dohc
nats katki jah aga pildid tegin nii, et vällja ei paistaks, taga stange vajab vahetamist kuna taga ratas lendas kogu kõigega alt ja võtis juppi kaasa!
Oleks uut vaja.
Mudju pärnus pesitseb. aga hetkel ei liigu kuna minul rahalised probleemid aga petselt plaanis ringi ikka vurada.
Sisul nagu korralik aint juhi iste vatti saand sellel must rist(selle all vist auk) ja nats vasakule ära vajunud se iste
nats katki jah aga pildid tegin nii, et vällja ei paistaks, taga stange vajab vahetamist kuna taga ratas lendas kogu kõigega alt ja võtis juppi kaasa!
Oleks uut vaja.
Mudju pärnus pesitseb. aga hetkel ei liigu kuna minul rahalised probleemid aga petselt plaanis ringi ikka vurada.
Sisul nagu korralik aint juhi iste vatti saand sellel must rist(selle all vist auk) ja nats vasakule ära vajunud se iste
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
tuunig1 käest tartus ostsis tann15 selle, peale teda siis läks ilmselt sinu venna kätte. dohc mootoril pole rihma 

no siis kett. ma ju täpselt ei tea
Pole sierrat endal enne olnud ja neisse nii süvenenud
siia maani mu japsid olnud;)
aga nüüd nende mootoredi õpima hakkama.
Pole sierrat endal enne olnud ja neisse nii süvenenud
siia maani mu japsid olnud;)
aga nüüd nende mootoredi õpima hakkama.
selline küsimus kuidas väljendub see kui tühikäigu mootor rikkis on?
Minul näiteks ei suuda tihtilugu ühtlast tühikäiku hoida kui peatudes gaasi lahti lased ning siduri lahutad. Pöörded kõiguvad üles alla ja vaat et sureb väljagi teinekord.
Varvas peab varvas gaasi peal olema. Teinekord õrnalt gaasiga normaalsetel pööretel hoida ja ettevaatlikult gaasi lahti lasta siis jääb hoidma.
Varvas peab varvas gaasi peal olema. Teinekord õrnalt gaasiga normaalsetel pööretel hoida ja ettevaatlikult gaasi lahti lasta siis jääb hoidma.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
mul ajab pööred kuidagi ülese kui tühikäigul on külmast peast nagu pole viga aga kui soojaks siis vahest hakkab jamama, ajab pöörded 1500 peale. seda aga vahest.
-
- Klubi juhatus
vbl trossel klapp liiga lahti
ehk räägid pikkemalt mis asi lahti
see mootor uus teema mulle aga üritan hakkama saada
ega ma pole selle mootri kallal palju tegutsenud;)
see mootor uus teema mulle aga üritan hakkama saada
ega ma pole selle mootri kallal palju tegutsenud;)
-
- Klubi juhatus
vot see klapp mida gaasitross liigutab, vbl on keegi kinni asendi kruvi peale keeranud kuna tühikäigu mootor pekkis või miskit