Müüdud: Ford Sierra 1991 DOHC 88kw

Müüme, ostame ja vahetame
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Suletud
BlackLady
turist

Müüdud: Ford Sierra 1991 DOHC 88kw

Postitus Postitas BlackLady »

Tervist!

Paneks siis müügiks oma Sierra aastast 1991, mis on 2.0 -dohc- mootoriga, millel on 88kw ja manuaalkast. Tegemist siis päris kobeda isendiga. Kere on sedaan ja musta värvi! Puuduvad toonklaasid ja muud juurde poogitud viperused. Välja arvatud esimene võre, mis on ümber tehtud "Cosworth" variandiks - kaasa saab ka korraliku originaalvõre!

Sisu on GT variant (vähemalt keegi tark nii väitis) sametist. Taga on käetugi ja peatoed, iste on ka allaklapitav. Kõik istmed on ka terved! Esimesed on mingisuguste külgtugedega.
Tehnilise külje pealt nii palju, et mootor EI TIKSU!!! Käivitub nii nagu peab! Käigukast on korras. Minu teada ka õli ei söö (pole täheldanud õlivälba peale). Stanged on kerevärvi, ees udutuledega stange koos alumise lisaga! Tagumine stange ka terve, koos konksuavaga! Sumbutaja on paigaldatud jämedamast torust ning lõppeb sportpütiga. Mootor on üsna erksa minekuga ning päris ökonoomne. Mõõtnud küll ei ole, kuid tundub, et keskmine jääb 8-9l kanti linnas - vähemalt nii ta tarbib. On olemas ka roolivõim! Olemas on ka toimiv klaasist katuseluuk, mis käib vändaga nagu ka kõik ülejäänud aknad! Kesklukustus on puldist ja signalisatsiooniga. Käsipidur on toimiv.
Tuled on Soomest ostetud ja "lisakaugetega", ehk kaug- ja lähituli põlevad eraldi pesades. Üldjoontes on tuled väääääga head ning korralikud.
Kõiksugused tulukesed ja aknasoojendused toimivad.

Ühesõnaga, auto loike maha ei jäta ja toimib!! Autot pole kasutatud paugutamiseks, vaid tööle ja tagasi käimiseks ning pikemateks sõitudeks vahetevahel! :wink:

Velgedeks on originaal 14'' plekkveljed. Kahjuks kilpe vajas keegi teadmata isik rohkem kui mina. Muusikat mängivad neli uuemat kõlarit: taga kaks ovaali ja ees ustes ka kõlarid - täitsa kõvasti mängib kui vaja. Antenn võtab sagedusi väga edukalt.

Roostest nii palju, et jah, kahjuks seda ikka leiab, kuid ainult selles kohas, kus karp ühendub põhjaga, kuid ei midagi hullu. Maanteel ei sahise ja seega auke pole ning pole leidnud ka.

Olemas on ülevaatus ja kindlustus. ÜV kehtib 2014. Sõidab igapäevaselt!

Näha ja katsuda saab Sauel, Tallinna külje all. Telefoni nr on 56 954 934! :)

Hind on 600 EUR! Tingimine toimub auto kõrval ja ümbervormistamise tasub otsja! Autol puuduvad igasugused keelud jms!!
Müügipõhjus on see, et ei vaja autot ja olemas on ametiauto ka vajadusel! Kahju on, aga mis teha.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis BlackLady, 13 Aug 2013, 19:48, muudetud 3 korda kokku.
Ma ei ole veel suutnud mõelda, mida siia kirjutada!
BlackLady
turist

Re: M: Ford Sierra 1991 DOHC 88kw

Upitaks väheke!

Autol teostatud:
1. Õlivahetus + filter
2. Uued rooliotsad
3. Uus kardaanirist
4. Uued rehvid

Kaasa saab ka teise jooksu rehve ning mõningaid vidinaid!
Igapäevases kasutuses!

HIND: 600 EUR
BlackLady
turist

Re: M: Ford Sierra 1991 DOHC 88kw 600 EUR

MÜÜDUD!! LUKKU!!
Suletud