Lugu siis selline,et sierras ei tööta enam salongi puhur :S õhtul sai aetud garaazi,siis töötas ja järgmine päev enam ei töödand :S
kaitse on korras.
On kellegil mingit soovitust anda,et mida teha?
Ettetänades Kris

Kui ainult aeglased ei tööta on viga arvatavasti termotakistis mis on läbi, viimane aste töötab ilma takistuseta juba.rekkamees kirjutas:Kui siin juba küsimiseks läks, siis mul kõige aeglasem kiirus puudu. Kust seda taga võiks ajada?
Siis peab jah viga kusagil mujal olema.rekkamees kirjutas:Teine ja kolmas kiirus töötavad. Ainult esimene on tumm. Takisti asja ma põhimõtteliselt, arvan, et tean, mingil autol isegi kunagi vahetand, Sierra oma pole küll, jah, puutunud. Takisti probleemi puhul oleks ainult suurim kiirus alles. Mul aga ainult kõige aeglasem kiirus ära, ülejäänud töötavad kõik võrdselt hästi.
võib küll takisti viga olla. salongist lülitab pinge vastavale takisti jalale. kontakt või takisti ise võib olla ussitanud sealrants16 kirjutas:Siis peab jah viga kusagil mujal olema.rekkamees kirjutas:Teine ja kolmas kiirus töötavad. Ainult esimene on tumm. Takisti asja ma põhimõtteliselt, arvan, et tean, mingil autol isegi kunagi vahetand, Sierra oma pole küll, jah, puutunud. Takisti probleemi puhul oleks ainult suurim kiirus alles. Mul aga ainult kõige aeglasem kiirus ära, ülejäänud töötavad kõik võrdselt hästi.