Üle 2 nädala üritasin autot käivitada. Eilähegi käima. Kui süüte sissekeeran eitule ka kuuldavale seda pumba häältki. Varurattajuurest vaatasin pump sees. Milles viga võib olla. Sõidetudki pole ega vahepeal midagi tehtud peale auidosüsteemi paigaldamise ning el akende juhtmete vedamise (sierra akule juhtmeid ära ei ühendanud veel).
Nagu varem töötas :S suht ******* oleks ka hakata järjest juppe vahetama...
Sierra 2,0 ohc sissepritse, ajuga (noh et kindlalaeka peal pole auku vaid on aju) aastaks 89, Et nagu suht ********* tahaks värvima hakata aga juba muud vead kaelas rsk.
tamar kirjutas:
Sierra 2,0 ohc sissepritse, ajuga (noh et kindlalaeka peal pole auku vaid on aju) aastaks 89, Et nagu suht ********* tahaks värvima hakata aga juba muud vead kaelas rsk.
OT aga mu autol on kindalaeka peal auk ja aju on ka aga kindalaeka all.
Ei hakka uut teemat tegema, kuna ka minul võib viga olla kütusepumbas. Nimelt, sai siin paar korda sõitmas käidud. Auto kulgeb madalatel pööretel väga edukalt. Nii kui 2500 pööret käes on, hakkab auto jõnksutama. Vajutades juurde, ei löögi pöördeid juurde praktiliselt. Aitab vaid põhja vajutamine, siis venib kuidagi 4000 pöörde peale ja siis hakkab jälle liikuma nagu püss, ilma igasuguste jõnksudeta. Ei tea, milles asi olla võiks? Ise kahtlustan küünlaid, neid pole keegi seal vahetanud alates sellest, kui ta saksast tuli.
võibolla on sul pedaali asendi andur kulunud? vaata kas kohapeal pedaali hoides samas pöörete vahemikus kus jõnksutas kah jõnksutab? ja mis mootor sul on?
tarmo kirjutas:võibolla on sul pedaali asendi andur kulunud? vaata kas kohapeal pedaali hoides samas pöörete vahemikus kus jõnksutas kah jõnksutab? ja mis mootor sul on?
Ei, kohapeal tuuritades kõik okei.
Mootoriks 2.0 OHC. Samas sai käidud täna jälle sõitmas, ja sõitis täiesti igast asendist ja iga käiguga. Kütust poel juurde tankinud, pea pool paaki toda veel.
karvaendel kirjutas:Mul ka 2.0 ohc ja vahel jõnksutab, ja siis kui nii teeb keeran süüte välja ja uuesti käima pannes on kõik timm, mingi aju jama vist.
karvaendel kirjutas:Mul ka 2.0 ohc ja vahel jõnksutab, ja siis kui nii teeb keeran süüte välja ja uuesti käima pannes on kõik timm, mingi aju jama vist.