plaan osta sierrale madaldus vedrud. kolasin ladu24-as ringi ja leitsin sealt siis madaldus vedrud, kahte sorti. üks madaldusega 40mm ja teine 35mm. 35sed olid kallimad.. firmaks Lesjöfors, mingi rootsi omad..
ja küsimus siis selles et kas keegi on neid kasutanud ja kuidas on.??
et kas on ikka mõtet osta...
Ford Sierra 2.0 DOHC 88kw -91a.
Audi 80 1.8E 74kw -87a.
Honda Civic 1.4 65kw -98a.
Opel Calibra 2.0 85kw -92a.
Lesfjörs on üsna tuntud vedrutootja, minuteada xr4 on need oma autole alla pannud.
Minu sierral on Finteci madaldusvedrud, siinkandis tundmatu nimi, aga E-bayst ostsin soodsalt uued. Praegu olen küll väga rahul nendega. Madaldus 30-40mm. Juhitavus kurvides paranes peale madaldusvedrude ja sportamortide paigaldamist ikka tunduvalt. Samas maanteel otsib tiba rohkem teed kui enne.
Auto taguots läks peale vedrude paigaldamist liialt madalaks, aga seda sai tõstetud nii, et pandi vedrutaldrikusse transportöörilinti:) "before" ja "after" pilte näed mu teema alt. Samuti soovitan vaadata xr4-ja teema alt pilte.
plaan ikka mad.vedrud ära ost. eks siis peab sport amordid ka ostma. muud ei jää üle. just seisavad uued kyb gaasikad kodus nurgas. keegi osta ei taha?
keegi s.amorte soovitada oskab. Koni on hea küll aga odavamaidka on?
Ford Sierra 2.0 DOHC 88kw -91a.
Audi 80 1.8E 74kw -87a.
Honda Civic 1.4 65kw -98a.
Opel Calibra 2.0 85kw -92a.
rebin vana teema jälle lahti.
keegi siin enne (2007 aastal) küsis, et Kui madaldusvedrud osta, kas siis peavad ka olema sport amordid?
mul on Lesjöforsi -40mm jäigemad vedrud. mis juhtub kui originaalamordid jätan, kas lähevad varsti läbi?
kust võiks leida odavat amorti mis selle nalja välja kannataks?
tänan ette vastuste eest ja kui kellelgi on amorte pakkuda, andke teada!