Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Tere.
Kas siinsetel sierra või skorpio omanikel on müüa süütekarpi? Kuna sai ostetud ford sierra roomik millel mootoriks 2.8 v6 bensiinikas. Endisel omanikul jamas masinal mootor,minu ka kuna süüde vale. Nüüd pole sädet,vool ei jõua süütepooli,jagajasse tuleb. Mis veelgi kummalisem vool on ka jagaja massis kui kruvi lahti keerata
. Kinni keerates voolu pole massijuhtmes. Ise arvan et see karbike läbi. Ootan teilt abi.
Viljar2500@ hot.ee või privas,samuti saate helistada 56871450
Raplamaa
Mul endal põles mootoriaju ära ja kadus säde, ei aidanud süütepooli, kommutaatori ega vändaanduri vahetus, aga mul oli 2.0 DOHC. Võid igaks juhuks mootoriaju uurida .
Massi lahti ühendades ja umbes midagi mõõtes võib paksu pahandust teha. Ja nende vidinatega nii lihtne ei ole, nagu tagatuledega. Kõik elektroonika töötab massi suhtes, arusaamatud katkestused võivad kondensaatoreid ja mähiseid sisaldavate skeemide puhul genereerima minna ja pingeid mitme(kümne)kordistada. Kes ei usu võib proovida mõnd solenoidklappi paljaste näppudega aku peale ühendada. Mõõta saab kas testrijuhtme teravikku läbi isolatsiooni surudes või natuke juhet koorides, siis on ka vaja teada kas ja mis pinge sel juhtmel peab olema.
Ei ole hullu midagi. Lihtsalt mõlemad karbid kutud. Karbist tuleb lihtsalt kahest juhmest ( massist) vool kus tulema ei peaks. Üks sõber käis uuris seda imelist masinaväerki. Uus kommutaator teel minu suunas. Ühendades saan teada kus on vool kus mitte,siis läheb käivituseks. Käima saades saate ise ka näha millega tegu.