siis tagumised rattad lähevad lääpa, kuna diffri padi väsib ära-differ vajub alla ja ajab rattad ka rohkem lääpa, aga keegi ei raatsi seda patja vahetada kuna asi maksab ca 2k
netis nägin veel sellist lahendust et rummu kinnituse ülemiste poltidele pandi 2mm seibid vahele-lingi saan kunagi hiljem panna kui vaja
xr4 kirjutas:siis tagumised rattad lähevad lääpa, kuna diffri padi väsib ära-differ vajub alla ja ajab rattad ka rohkem lääpa, aga keegi ei raatsi seda patja vahetada kuna asi maksab ca 2k
netis nägin veel sellist lahendust et rummu kinnituse ülemiste poltidele pandi 2mm seibid vahele-lingi saan kunagi hiljem panna kui vaja
kerstil olid sellest nati lääpas et ta paigaldas endale sportvedrud..seega....see difri padi vast ei puutu enam nii palju asjasse...
see ju enamasti nii ongi et kui kõik kulunud osad ära vahetad on korras, vedrusid ja pukse ma teadsin, kuid diffri patja ma ei teadnud.
võibolla piisab mul veel puksidest kuid millegipärast kahtlen selles
amortidest üldiselt rattad nagu lääpa ei vaju, sest amort ei hoia autot üleval, amort vähendab vedru "õõtsumist"
seda aukude funktiooni ei oska sõnadesse praegu panna kuigi on keelel
ei kujuta ette. üldiselt volta kaubaga olen rahule jäänud, kuna seal hinnad on odavad ja kõik mis tarvis on on komplektis tavaliselt kaasas. kas ka sellel asjal mingi komplekt on või mitte ei oska öelda