täielik jama :S
täielik jama :S
yhesõnaga siis auto armatuuris ykski tuli ei põle :S ( va need mis on eraldi toitega )
ja kaitsme lööb ka koguaeg läbi ! kui panen uue kaitsme ja auto käima ja lükkan tuled põlema siis põlevad armatuuri tuled 1-2 sek. ja kustuvad jällegi ! :S kas keegi oskab aidata ! ???
ja kaitsme lööb ka koguaeg läbi ! kui panen uue kaitsme ja auto käima ja lükkan tuled põlema siis põlevad armatuuri tuled 1-2 sek. ja kustuvad jällegi ! :S kas keegi oskab aidata ! ???
ma pole ming turist 

egas siis midad..hakka otsima lühist....kui just tuledega selline asi..siis võib olla kahtlusaluseks tagatuled:S...kuna olen näinud kuidas seal on pisi kärssamine olnud..ning ühendusklemmid roostetavad kah nagu loomad..ühesõnaga.....kontolli juhtmestik üle (nuusuta ega kuskilt kärsakat ei tule?:S)..ning siis kae ka tuled üle..ehk kuskil tuledes lühis...või pistikutes...
et siis oleks suure ringi kysimus ! kellel on keegi tuttav tallinna lähedal või siis tallinnas ? kes tegeleks sierra elektri süsteemidega ! sest arvatavasti on mu autos kuskil lühis ja seda viga on juba ise väga raske otsima hakata ! :S
viga on siis selles , et pidurdades ei põle pidurituled ! ja veel armatuuri tuled ei põle yldse ! ja asi ei ole kaitsmetes !
palun aidake !
viga on siis selles , et pidurdades ei põle pidurituled ! ja veel armatuuri tuled ei põle yldse ! ja asi ei ole kaitsmetes !
palun aidake !
ma pole ming turist 

mõlemal pool on tal mass ??? võt seda ma ei teadnud ! :S ma arvasin et ainult yhel pool ! parempoolse massi olen juba hiljuti korda teinud sest siis lõi pidurdades suunatule kiirmini plõksuma ! just parempoolse suunatule ! aga ju siis on vasakpoolne ka paigast ära !
peab vaatama seda asja !

ma pole ming turist 

Kui ma õieti aru saan, siis algupäraselt pole seal taha mingit kohalikku massi. Küll aga on vajalik pirni põlemiseks nii "+" kui ka "-" (mass) ja kui algupärane juhe voolu (massi) enam, ei juhi, siis püüab mass omale mõne muu tee leida. Selest näiteks ka see suunatule vilkumine.hulleq kirjutas:mõlemal pool on tal mass ??? võt seda ma ei teadnud ! :S ma arvasin et ainult yhel pool ! parempoolse massi olen juba hiljuti korda teinud sest siis lõi pidurdades suunatule kiirmini plõksuma ! just parempoolse suunatule ! aga ju siis on vasakpoolne ka paigast ära !peab vaatama seda asja !
no jah aga enam ei vilgu ju suunatuli ! lihtsalt ei põle pidurituled pidurdades ! :S ja mul ei ole kahte massi ! on ainult parempoolsel juhtmestikul mass ja vasakpoolsel massil on mingi plastik korpus ümber ! :S auto on siis 92a. sedaan !
ja äkki ikkagi on kellelgi kuskil tallinna lähedal või siis tallinnas keegi hea elektrik kes suudaks meile nii raske küsimuse lahendada tunni või poolega ! sest see tundub mulle nii lihtne asi aga hakkama ei saa ma ikkagi sellega ! :S
ja äkki ikkagi on kellelgi kuskil tallinna lähedal või siis tallinnas keegi hea elektrik kes suudaks meile nii raske küsimuse lahendada tunni või poolega ! sest see tundub mulle nii lihtne asi aga hakkama ei saa ma ikkagi sellega ! :S
ma pole ming turist