K: Suurele ringile
K: Suurele ringile
Kellel on olnud pealmine armatuur mõrades. Minu omal oli ja läheb vahetusse millega saaks seda siis kaitsta?
-
- turist
Re: K: Suurele ringile
aga sa ei taha omale uut osta ?bantid kirjutas:Kellel on olnud pealmine armatuur mõrades. Minu omal oli ja läheb vahetusse millega saaks seda siis kaitsta?
mul oleks pakkuda..
92 aasta oma

ibuh@hot.ee VÕI 51919862
ja kui mingeid muresid weel või mingeid juppe vaja siis ehk saan aidata

Sierra 2.0i DOHC 1991
-
- turist
aga ma võin täiestei need ka ära müüa, kuna ma tahan enda oma juppideks ära müüa.Kriss kirjutas:mõtekas olekski panna 92 aasta oma peale sest seal enam sellist muret ei teki kuna nahk ei teise meetodiga peale liimitud ja vahetusega ei ole muud probleemi kui pead ka kõik lülitite pistikud ka kaasa ostma sest vanema ja uuela omad on erinevad, muidu mõõtmetelt kõik sama
Sierra 2.0i DOHC 1991
-
- turist
Läheb kindlasti kohe, iseasi on kuidas sa selle nuppude ja lüliti majanduse seal äralahendad... Mondeol käivad päevatuled teisest lülitist ja muud asjad samuti. Aga lülitid on võimalik ümber tõsta, kuid kinnitused on üks asi millele mõtle.HoLm kirjutas:Mul ka küsimus... kuulsin et Ford Mondeo armatuur pidi minema ka sierrale... ??? On see siis võimalik?
Muidu interiöör on mondeos küll ilusam
Armatuur vanadel on nagu kunagistel volgadel, mossedel ja sapperitel, kui spidokas vajus ära alla ja rool hakkas mingit rõvedat ollust välja ajama

Eitea endal küll armatuur täitsa terve, viga pole midagi tal, missest et enamuse ajast õues seisnud.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
sierrade armatuuri saab minuarust nii kaitsta, vähemalt sõber ütles et omal teeb ta mingi spets armatuuri silokooniga ja vahadega...... need ei lase armatuuri nahal päikese käes kuivada ja kokku tõmmata- hoiab niiskena seda bahka
aga pean uurima mis firma tooteid ta kasutab. mul ka ostetud uus armatuur oma sierrale 89 või 90a oma se vanem kandiline ikka keldris seisab hetkel ja pole pragusid ega nahk kuskilt kokku tõmanud. ei tia mis siis teeb kui se peale visata ja paar päeva päikese käes on
eks tuleb seda ka hullult kreemitama, silikoonitama ja vahatama hakata.