Ford Sierra 2,0 dohc '90

Kasutajate pikendused
Vasta
Kristjan
fanaatik

Ford Sierra 2,0 dohc '90

Postitus Postitas Kristjan »

Tere. Sai üle pika aja jälle üks Ford soetatud. Või mis alles ca 4 kuud tagasi. Alguses oli plaan masin müügiks, aga kuna üha rohkem ja rohkem see masin meeldima on hakkanud jätan ta endal tööl käimiseks.

masin ise lihtne 90a 2,0dohc täis orjakas=lisad 0 või noh mõned ikka on tahho ja katuse luuk

plaaniks ehk el aknad panna, taha aretaks lsd'ga silla, korralik põhja katte

ostu hetkest pilte pole oli tavaline 13 plekk alla tottakas kilp peal ja noh nagu ikka pere inimese sierrad on

mõned muudatused olen teinud:
lisa tuled ette
15' valuveljed
kasett makk --->cd vastu
ja rool sai vähe väiksem

tulemuseks:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Selle raha eest parim masin minuarust. Hea õhtuti mõned kruusa katsed teha kui vaja või Vasalemmas külge rebida..

mõned pildid ühest üritusest:

Pilt
Pilt

Päikest 8)
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

päris viks masin..;)..ja müügikuulutustes olen seda kah päris mitmel pool kohanud..:D
Kristjan
fanaatik

müügis oli kuna sõjavägi viib mu ära aga mul juba sõber olemas kes on nõus kolm kuud tuld kolvil hoidma :lol:
Kristjan
fanaatik

Juhtus siis vahepeal selline kole lugu, et see mootor mis peal kaotas õlisurve. sai üks õhtu maha kisutud ja homme panen uue "ajutise" mootori peale. Ajutine selles osas, et originaal mootorile plaanis suurem remont (kolvid, saaled, kaane tööd jne)

Üritan siis vaadata kas dohc saab ka käredamaks... mõned ideed on mida võiks teha. Üldiselt tänu sellele mootori vahetusele meeldib see auto mulle veel ja veel 2h ja plats oli puhas. Remontides igapäev uusi autosid oli see lausa lust. Kõiki polte saad keerata, igale poole näed MÕNUS REMONTIDA!

eks homme üritan uue kone installist pilte ka klõpsida :)
Vasta