difrilukk
difrilukk
kust saaks tagadifri lukku , ja kas see mõjutab auto edasi liikumist või mitte.
ja millest undab 5 käik sõidad gaas peal ei unda võtad gaasi maha undab nagu tõuseks lendu äitäh abi eest ette ära.
autoks siis ford sierra 87a 2.0
ja millest undab 5 käik sõidad gaas peal ei unda võtad gaasi maha undab nagu tõuseks lendu äitäh abi eest ette ära.
autoks siis ford sierra 87a 2.0
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
sõltub mida sa edasiliikumiseks nimetad, kummi on raskem vilistada kuna esirattad lihtsalt lohisevad ära, juhitavus on kehvem kui üritad driftida kuna tahab taguotsa liiga kergelt ette visata, kinni jääda on raskem kuna kui üks ratas hakkab kiiremini käima kui teine siis tõmmatakse teina kah taha kohe, maanteel 90km tunnis liikudes ei ole absoluutselt vahet kas sul on lsd või ei
aga muidu
aga on sel difrilukul siis yldse mõtet? ma muidu tegemiste kohta võhik aga tahan omade kätega teha . kes ei proovi see ei tea. aga nuh kes rohkem asjateadja on võiks appi tulla .sest tahaks nagu sirtsu yles teha sest auto välimus on ise kena jne. ja auto on ka hea. kui keegi on difriluku vahele toppinud siis äkki oskab keegi paremini seletada kuidas parem on .
äitäh ette tänades
äitäh ette tänades
Re:
jahh nagu tavaline hakkab töötama...tarmo kirjutas:kuidas nii
ära kulunud lsd hakkab töötama nagu tavaline ikka
suht sirge kurviline tee...
teemant saagimis puurimis tööd- hauakivid
teemant saagimis puurimis tööd- hauakivid
Re: difrilukk
Kui tavaline difer on kulunud siis v6tab mingiks ajaks blockiks selle,enne kui laiali lendab.
Tean minul juhtus nii

Tean minul juhtus nii

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ma olen kuulnud et diffreid keevitatakse ka lukku.
Mitte ei ole kuulnud vaid nii see ongi, ja toimib väga edukalt kui kasti alla enda omale saan siis lasen ka enda diffri kokku!kurivaim kirjutas:Ma olen kuulnud et diffreid keevitatakse ka lukku.

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
nu aga liikluses sõidux un see ju mõttetu.. vihaselt hakkab rehve sööma. ja juhitavus annab kh soovida.tann15 kirjutas:Mitte ei ole kuulnud vaid nii see ongi, ja toimib väga edukalt kui kasti alla enda omale saan siis lasen ka enda diffri kokku!kurivaim kirjutas:Ma olen kuulnud et diffreid keevitatakse ka lukku.
oskab keegi muidu seda kh öelda et mille järgi lsd tifrit ära tunda..
kallis auto on lihtsalt vaesuse varjamiseks
sierra 2.0 -dohc- 88kw 91a universaal
sierra 2.0 -dohc- 88kw 91a universaal
lükkad vaba käigu sisse, tõstad tagumised rattad õhku ja ühte ratast keerates peab teine samapidi kaasa käimasirjevend kirjutas: oskab keegi muidu seda kh öelda et mille järgi lsd tifrit ära tunda..