Sierra Club MTÜ loomine
Sierra Club MTÜ loomine
Tere kallid kaasfoorumlased!
Käisime täna, mina, tarmo ja Tšux-i vend, notari juures ja tahtsime allkirju kinnitada ning nii edasi, et MTÜ luua. Ja vaat lopsu, mis siis teada saime. Kuna meie auto ehk mudel SIERRA on tootmisest maas, siis ei ole soovitatav sellenimelist klubi luua. Alternatiivsed võimalused oleks, siis:
Oodata 10 aastat, et Sierra saaks Unicumi staatuse -
Sierra taastajate ühendus;
Unic Sierra taastajad;
Või kasutada momendil tootmises olevat järgneva põlve nime -
Ford Mondeo Club.
Meil seal kohapeal oli otsustamiseks vähe aega ja seega sai rutuga otsustatud, et teeme, siis pealegi Mondeo klubi.
Nii, et ootame aktiivset osavõttu ja registreerimist uude Sierra ehk Mondeo klubisse.
Kõik küsimused seoses liitumisega hoiame siia teemasse.
Käisime täna, mina, tarmo ja Tšux-i vend, notari juures ja tahtsime allkirju kinnitada ning nii edasi, et MTÜ luua. Ja vaat lopsu, mis siis teada saime. Kuna meie auto ehk mudel SIERRA on tootmisest maas, siis ei ole soovitatav sellenimelist klubi luua. Alternatiivsed võimalused oleks, siis:
Oodata 10 aastat, et Sierra saaks Unicumi staatuse -
Sierra taastajate ühendus;
Unic Sierra taastajad;
Või kasutada momendil tootmises olevat järgneva põlve nime -
Ford Mondeo Club.
Meil seal kohapeal oli otsustamiseks vähe aega ja seega sai rutuga otsustatud, et teeme, siis pealegi Mondeo klubi.
Nii, et ootame aktiivset osavõttu ja registreerimist uude Sierra ehk Mondeo klubisse.
Kõik küsimused seoses liitumisega hoiame siia teemasse.
aga mida seal öeldi siis et ei ole soovitatav...mis siis juhtuda võib?
ma arvan et seal ei tohiks küll mingeid probleeme olla
näiteks siin haapsalus loodi mtü Kiired ja Õlised... kuigi nad pole üldsegi kiired, vaid ainult õlised siis minu arust poleks ka see nimi olnud sobiv vms
ma arvan et seal ei tohiks küll mingeid probleeme olla

näiteks siin haapsalus loodi mtü Kiired ja Õlised... kuigi nad pole üldsegi kiired, vaid ainult õlised siis minu arust poleks ka see nimi olnud sobiv vms
Motorsport is a lifestyle
meil kah peres mondeo olemas...kuid ei tea kui kauaks..kuna plaanitakse maha müüa...italianopriit kirjutas:a meil peres mondeo kah, mulle sobib hästi![]()
ja nime asjus...see nati imelik et mondeo klubi sai....oleks siis võinud ikka midagi sierraga seoses panna....nt. see mida pakkusid..."Sierra taastajate ühendus" ...kuid noh...mis teha...
eee.. ei noh... mulle küll see variant ei meeldi, sorry.
Juhul kui nime muuta ei saa, siis küsiks, kas koduleht saaks ka olema http://www.mondeoclub.ee ?? Pigem eelistaks sierraclub.pri.ee -d.
p.s või on see tõesti rumal nali, nagu pollis välja pakutakse?
Juhul kui nime muuta ei saa, siis küsiks, kas koduleht saaks ka olema http://www.mondeoclub.ee ?? Pigem eelistaks sierraclub.pri.ee -d.
p.s või on see tõesti rumal nali, nagu pollis välja pakutakse?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
teatavaid paraleele niimega seoses võib ju tõmmata selle teemaga
http://foorum.sierraclub.pri.ee/viewtopic.php?t=964