K:Sierra 2,3 diisel kütusekruvi?
K:Sierra 2,3 diisel kütusekruvi?
Asi siis selline,et sai ostetud uued pihustid peale ja nüüd tahaks kütust väheke maha keerata!
Küsimus siis selline,et kus kohas asub see kruvi kus saab kütust reguleerida?
Küsimus siis selline,et kus kohas asub see kruvi kus saab kütust reguleerida?
Re: K:Sierra 2,3 diisel kütusekruvi?
Kruvi asub pumba mootoripoolses ülemises otsas 6lifiltri pool, paremini pääseb ligi kui 6hufiltri korpus maha keerata, ei soovita eriti näppida seda
mina oma golfil näppisin küll ja sain kütte kulu täitca maha kuskil 4,5 see midagi hullu see kruvi ei tee katseta aga jäta meelde mida ja kuipalju sa keerasid
Rendin pukseerimishaagist Pärnus !!!
56765050
56765050
endal sama mure selle kruviga aga soov olex vastupidine
pole lucase pumba koha-pealt kodus(rohkem tegelenud Bochiga) aga see kruvi mis jääb pumba otsa, peakülge, on pumba siserõhu reguleerimiseks ja seda ei tasu tõesti ise näppida. kui paigast ära kruttida ei saa enam autot käima ja ei pruugi korralikult käia ka enam.
(golfil on Bochi pump ja selle systeem erineb lucasest)

(golfil on Bochi pump ja selle systeem erineb lucasest)
näpi ikka minu ei juhtund midagi
auto all ma sündisin ja suren ka;)
nii huvipärast et kas kellegile on tekkinud adekvaatset infot kuidas ja kus kohast saab kütet peale ja maha kruttida??
-
- turist
Kruvi asub pumba tagumises otsas mootori poole viltu, võtad õhupuhasti maha saad paremini ligi. Minu mäletamist mööda oli asjal selline süsteem et kui keerasid välja siis võttis kütet vähemaks ja kui sisse siis andis kütet juurde. Minu diislil( 2.3 )oli nii ja 13 sirge silmus on ka kasulik selle töö juures (kontra jaoks )Mel412 kirjutas:nii huvipärast et kas kellegile on tekkinud adekvaatset infot kuidas ja kus kohast saab kütet peale ja maha kruttida??

ok katsetan sis ära:D... järelt on mul kooli ajast midagi valesti meelde jäänud
!