LUKKU
Re: 2.0 karpa mootoriga sirtsu
mul maal on üks selline masin. minek lahjavõitu? oleneb millega võrrelda... minu dohc on kiirem küll, aga samas on ka kW-tte 8 võrra enam...fag kirjutas:kas kellegil on sellist riistapuud (enda oma 87a) kuidas minek muidu on?
mul tundub et kuidagi lahja võitu...
ega sa seda vist enne teada ei saa , kui kellegi teise autot proovid. niimoodi internetis on suht raske hinnata , kas minek on hea või lahjavõitu
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
anna enda auto las ma proovin:Ditalianopriit kirjutas:mul maal on üks selline masin. minek lahjavõitu? oleneb millega võrrelda... minu dohc on kiirem küll, aga samas on ka kW-tte 8 võrra enam...fag kirjutas:kas kellegil on sellist riistapuud (enda oma 87a) kuidas minek muidu on?
ega sa seda vist enne teada ei saa , kui kellegi teise autot proovid. niimoodi internetis on suht raske hinnata , kas minek on hea või lahjavõitu
no tule põltsamaale ja proovifag kirjutas:anna enda auto las ma proovin:Ditalianopriit kirjutas:mul maal on üks selline masin. minek lahjavõitu? oleneb millega võrrelda... minu dohc on kiirem küll, aga samas on ka kW-tte 8 võrra enam...fag kirjutas:kas kellegil on sellist riistapuud (enda oma 87a) kuidas minek muidu on?

ma käin suht tithi põltsamaal mul objekt seal selver vut et kui nõus oled siis saab arutadaitalianopriit kirjutas:no tule põltsamaale ja proovifag kirjutas:anna enda auto las ma proovin:Ditalianopriit kirjutas:mul maal on üks selline masin. minek lahjavõitu? oleneb millega võrrelda... minu dohc on kiirem küll, aga samas on ka kW-tte 8 võrra enam...fag kirjutas:kas kellegil on sellist riistapuud (enda oma 87a) kuidas minek muidu on?
jama selles, et ma käin nädalavahetuseti ainult sealkandisfag kirjutas:
ma käin suht tithi põltsamaal mul objekt seal selver vut et kui nõus oled siis saab arutada