Ford Sierra 2,0 iS 85a - probemees

Kasutajate pikendused
Vasta
IvoK
sõltlane

Ford Sierra 2,0 iS 85a - probemees

Postitus Postitas IvoK »

mul siis selline isend 85a 5 ukseline sierra, aga project alles täiesti algus järgus, kere läbis täieliku kapitaali rem-i (uued karbid, poritiivad põhi mõnest kohast..... üllatavalt hästi säilinud oma vanuse kohta). sai kolatud kõik tallinna ja selle lähi ümbruses asuvad lammutused läbi ja muretsetud pea rooste vabad uued ja korralikud uksed, millel pole ei rooste plekke ega auke, Praegu auto mõnusalt värviline :DDD kere ise on punane, uued karbid pruunid, juhi uks on valge, taga vasak on hele sinine, esimene parem on ka helesinine, taga parem on tumesinine, pagaasniku luuk on hall. See aasta ei jõua enam midaki teha, värvimine jääb järgmisse aastase, aga plaanid on suured. spoileritest on olemas RS külje laiendid ja ise tehtud esispoiler (viimistlemis järgus) oleks vaja veel tagaspoiler saada (aga eks vaatab äkki teen ise).

Pildi panen ka ehk kuskile ülese siis saate mingisuguse ülevaate mu autost,
Mis moodi ma siia pilte saan panna ????????????

ja see millega praegu sõidan on ka 85a 5 ukseline sierra aga se näeb üsna räbal välja kere hakab otsa saama ja eks see aasta on sellel autol viimane siis vist vanarauda. aga süda on tal kuradima hea. ja uskuge või mitte teele pole ma jäänud selle autoga kordagi selle 8a jooksul mil ta minu käsutuses on olnud (ühe korra läks kumm)
Viimati muutis IvoK, 14 Dets 2007, 00:18, muudetud 1 kord kokku.
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Minu sierra pole 11aastat jätnud teele, eiteagi mis viga on ??

Mootor super, 2 liitrine läheb edasi viisakalt.

PS: Ettepanek kohe siit, võiks olla sierrakluubi galerii, kuhu saab oma panne ülessesättida? Kõikidel hea ühest kohast vaadata muidu kõikidel liikmetel üle neti pildid laiali..

AA edu ehitamisel, ootame kõik pilte...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

järeldus see et sierra oli on ja jääb ilusaks ja heaks autoks. mina olen rahul ja saan oma autoga hästi läbi :D :D :D
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

kle rääkisin sierrameniga, ta vist viskab selle oma auto peale ja toob ära. loodame

Saatsin talle just maili ja loodan, et ta ikka enne laupäeva vastab
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

ok kle aga mis moodi selle rahaga saab kas maksad talle tallinnas ise selle ukse eest ja pärast kui türile tuled siis maksan kinni sulle su kulutuse ??? :) :)
Jaanis
fanaatik

Maksta tuleb ainult ukse eest, sest muid kulutusi pole ju. Ma lihtsalt võtsin ukse kaasa, mis muud kulutused siin veel on?
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

no enda vaev maksab ka ikka midaki ju :D
aga on se vana vastu kirjutanud ?? 8)
Aivis
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas Aivis »

pole ka mina jäänd teele sellega kui ainult korra kui ta ei käivitunud sest see jublakas mis on küünla juhtme ja jagaja vahel läks katki. see jublakas pidi kunagiolema kohustuslik sest pidi peletama eemale raadio ja side laineid mingeid... keegi rääkis... ei tea
nüüd võtsin ära ja edaspidigi pole olnud probleeme... omanud olen teda 2,5a. ja enne seda eelmine omanik umbes 4a. ja enne seda saksamaal võetud arvele 91.a.
Põline kiviaegne igavikuline Sierra klubilane :D
Jaanis
fanaatik

probemees kirjutas:no enda vaev maksab ka ikka midaki ju :D
aga on se vana vastu kirjutanud ?? 8)
Võid rahulik olla, sain täna su ukse kätte :D
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

ei nu suur tänus sulle, kuida se uks siis ka paistis, mis arvad, on norm :?: :?: :?: :)
Jaanis
fanaatik

probemees kirjutas: kuida se uks siis ka paistis, mis arvad, on norm :?: :?: :?: :)
Suurt roostet küll ei olnud ja paistis päris sirge kah.
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

no siis on hästi. :D suured tänud sulle :)
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

HoLm kirjutas:pole ka mina jäänd teele sellega kui ainult korra kui ta ei käivitunud sest see jublakas mis on küünla juhtme ja jagaja vahel läks katki. see jublakas pidi kunagiolema kohustuslik sest pidi peletama eemale raadio ja side laineid mingeid... keegi rääkis... ei tea
nüüd võtsin ära ja edaspidigi pole olnud probleeme... omanud olen teda 2,5a. ja enne seda eelmine omanik umbes 4a. ja enne seda saksamaal võetud arvele 91.a.
Nii palju kui sinu jutust aru sain peaks olema see raadio helilainete takisti. Ja võtsid täiesti ära, seda raudnaela jupiga ei asendanud näiteks ? Ei taha teada mis sul süütega siis toimub. :shock:
Kriss
aktivist

Postitus Postitas Kriss »

Süütega küll midagi juhtuda ei tohiks, sest need jubinad on ikka selle mõttega et "mootori hääl" raadiosse ei kostaks, mitte vastupidi.
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Auto läheb vist ikka see aasta värvimisse :)

aga kas on vahet milla autot värvitakse, suvel vist on kõige parem aga mul läheb vist nüüd lähima kuu jooksul ja suht niisked ilmad meil kas se mõjuba ka kerele enne värvimist.

millal oleks mõtekam värvida kas nüüd või siis kevadel- suve poole. ise tahaks praegu sellega ühele poole saada siis saaks vaikselt talvel kokku panema hakata ja siis kevadel uue autoga ka kokkutulekutele ilmuda :?
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Vasta