Hei jälle !
probleem nimelt järgmine , et ma küll nüüd ei tia paljud test omavad dig tv.d v sat tv-d aga probleem on järgmine , Et "discovery" pealt siis reklaamib sellist sarja nagu cars and bikes ja seal on nagu üli magus siuke soundtrack taga äkki keegi oskab aidata et mis lugu see olla võib ????
Ette Tänades Herr Tyymiiz
Abi Loo Tuvastamisel !
Abi Loo Tuvastamisel !
Life is way too short to Drive slow Evil PIston CCC&CCCR
Re: Abi Loo Tuvastamisel !
http://dsc.discovery.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ei tunnista sellist sarja.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
see ei ole sari vaid ta reklaamib et kella viiest õhtul hakkavad autode ja mootikate sarjad
mind ennast huvitaks see võilille lugu mis on statoili reklaamis ja siis mis lugu see jõekalda reklaamis taustaks oli kui ta seal kidrat tõmbas reketiga
mind ennast huvitaks see võilille lugu mis on statoili reklaamis ja siis mis lugu see jõekalda reklaamis taustaks oli kui ta seal kidrat tõmbas reketiga
No nähke nats vaeva ja otsige siis vähemalt kuskilt need reklaamid ja pange siia lingid. Muidu võid ju ennast lolliks mõelda millest jutt on.
sorrey aga kui ma teax mis lugu vms ma otsin siis ma juu kah nii ütleksgi aga paistab et keegi teine over the world ei otsi seda lugu Andge andeks !!!!!
teistele kah teadmiseks statika reklaam lugu on PAHA POLLY ja Naerame !!!tarmo kirjutas:see ei ole sari vaid ta reklaamib et kella viiest õhtul hakkavad autode ja mootikate sarjad
äkki keegi teab mis lugu on NÄIDE http://www.youtube.com/watch?v=xWqNFyWU ... re=related