ford sierra 2.0 92a
ford sierra 2.0 92a
sai siis ostetud töölkäimiseks bmw asemele. muidu norm korras aga esimeste uste nurgad on mädad.varustusest on puldiga kesklukk mis süüdet sisse-välja keerates uksed kinni-lahti teeb(väga värdjas süsteem minu arust),roolivõim,regullitav rool,signa,abs,käetoed ees jaa taga,peatoed tagaistmel ja katuseluuk. tööl käimiseks kõlbab küll
suveks on 16 tolli rs valud ka
http://nagi.ee/photos/puuk/sets/74415/" onclick="window.open(this.href);return false;
suveks on 16 tolli rs valud ka
http://nagi.ee/photos/puuk/sets/74415/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: ford sierra 2.0 92a
jaa päris korralik masin!
16 valukatega näeb see vist päris ilus välja, tahaks näha juba
16 valukatega näeb see vist päris ilus välja, tahaks näha juba

Motorsport is a lifestyle
ega vahetama ei hakka veel aga kui saan siis teen pildi homme velgedest auto kõrval
täna juhtus siis selline huvitav asi et kesklukk läks lolliks kui autost välja läksin ja uksed läksid lukku ja võti oli ees. kõige parem osa oli muidugi see et mootor töötas.
Aga said siis asja ikka lahendatud,said ikka lõpuks sisse ka we?
mul oli kah endal lukudega jama sisse ei saand ja ise ei osand enam midagi teha ja siis sai
tellitud lukuabi,kesa tuli kohale sa sai kiirelt uksed lahti
mul oli kah endal lukudega jama sisse ei saand ja ise ei osand enam midagi teha ja siis sai
tellitud lukuabi,kesa tuli kohale sa sai kiirelt uksed lahti

Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
no sierradel on minu arust väga lihtne uksed lahti muukida.
vaja läks kruvikeerajat ja pikka tugevat traadijuppi. auto tiksus ligi tund aega kohapeal. ega ma olin juba klaasi puru löömas aga õnneks leidsin jupi traati ja pääsesin lihtsalt.
tahaksgi teada missugune klaas on kõige mõtekam sisse lüüa kui miski muu ei aita
tahaksgi teada missugune klaas on kõige mõtekam sisse lüüa kui miski muu ei aita
Juhi kyljeklaas arvatavasti v6i tagant ukse klaas!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
esiklaas! väljaarvatud juhul kui see on soojendusega.
sest see on niikuinii kas mõrane või kulunud ning tahab vahetust. ja sierra esiklaas on suhtliselt odav kah.
sest see on niikuinii kas mõrane või kulunud ning tahab vahetust. ja sierra esiklaas on suhtliselt odav kah.
Edu esiklaasi raiumisel
Ta ikka päris tugev, ja küljest eisaa teda päris niisamalihtsalt küll ära. Kiletatud veel on ta isegi.
Esiklaasi vahetus kuskil 1500kr maksma läheb kui lasta vahetada nn firmas.

Ta ikka päris tugev, ja küljest eisaa teda päris niisamalihtsalt küll ära. Kiletatud veel on ta isegi.
Esiklaasi vahetus kuskil 1500kr maksma läheb kui lasta vahetada nn firmas.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
jah samas kui arvestada kuipalju meil juppideks müüakse siin autosi, siis on odavamalt saada küljeklaasi.
Kindlati odavam kyljeklaas katki teha!! 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
esiklaas on uus ja ilma kriimudeta. seda ma poleks elusees puruks löönd. ma ise mõtlesin esimest kaasõitja klaasi puruks lüüa.
panin siis pildi laluvelgedest ka.http://nagi.ee/photos/puuk/sets/74415/" onclick="window.open(this.href);return false;
ise arvan et 16 on sierrale natuke suur ja kui leiaksin mõned ilusad 15 veljed siis vahetaksin ära
panin siis pildi laluvelgedest ka.http://nagi.ee/photos/puuk/sets/74415/" onclick="window.open(this.href);return false;
ise arvan et 16 on sierrale natuke suur ja kui leiaksin mõned ilusad 15 veljed siis vahetaksin ära
ma võin oma 14 tollised koos 4-ja korralik suve- ja 2-e talverehviga sinu omade vastu vahetadatali22 kirjutas: ise arvan et 16 on sierrale natuke suur ja kui leiaksin mõned ilusad 15 veljed siis vahetaksin ära

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
kenad on küll, aga mis mõõdus rehvid nendel 16" peal on?