Pagasnik kinni jäänud.
Pagasnik kinni jäänud.
Mul on pagass kuidagi moodi kinni jäänud. Keeran võtit ei tee midagi. Kuidas saaks selle lahti ilma midagi kahjustamata? Ega enam eriti kaua ei taha istmete tagant pagassi ronida ja sealt midagi urgitseda.
Re: Pagasnik kinni jäänud.
Sedaanipuhul toimisin mina järgmiselt.
Varustuseks pikk padrunvõti, päris mitu saba haakisin külge kohe. Otsa pane kas 10 või 11 võti, täpselt ei mäleta. Võta ka lamp ja roni peadpidi pagaasnikusse. Sealt kui õnnestub keera üks tagatuli küljest ära, 6 mutriga küljes. Kui tagatuli küljes siis käsitsi ürita leida traadist hoovake, mis nagu lukustuse oma on, suht lähedal sellele pagaasniku nupule, seda liigutades paremale vasakule läheb kas lukku või lahti. Seda liiguta ja peaks tulema lahti küll.
Mina tagatule pidin küljest monteerima, kuna pagaasnikus suhteliselt suur supakas ja suure hädaga käsi mahtus sealt vahelt sisse.
Võid ka ise pagaasnikusse ronida koos lambiga ning vaadata kuidas hoovad jooksevad seal.
Varustuseks pikk padrunvõti, päris mitu saba haakisin külge kohe. Otsa pane kas 10 või 11 võti, täpselt ei mäleta. Võta ka lamp ja roni peadpidi pagaasnikusse. Sealt kui õnnestub keera üks tagatuli küljest ära, 6 mutriga küljes. Kui tagatuli küljes siis käsitsi ürita leida traadist hoovake, mis nagu lukustuse oma on, suht lähedal sellele pagaasniku nupule, seda liigutades paremale vasakule läheb kas lukku või lahti. Seda liiguta ja peaks tulema lahti küll.
Mina tagatule pidin küljest monteerima, kuna pagaasnikus suhteliselt suur supakas ja suure hädaga käsi mahtus sealt vahelt sisse.
Võid ka ise pagaasnikusse ronida koos lambiga ning vaadata kuidas hoovad jooksevad seal.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Suht tüüpviga tundub olema see tagaluugi luku katkiminek ? Mina sain lahti nii et võtsin tagaistme seljatoe küljest ja ronisin sisse. Lukusüdamiku taga on sihuke keelekujuline jublakas, millele südamikuga vajutatakse, kui ta lukust lahti on. Näpuga otsid üles ja vajutad peale - tuleb lahti.
Kereks on mul sedaan.
Kereks on mul sedaan.
aga mul on selline asi et pagass läheb kinni küll kuid jääb natukene ikka loksuma, on keegi sellise probleemiga tegelenud või mida võiks teha?
Motorsport is a lifestyle
erki kirjutas:aga mul on selline asi et pagass läheb kinni küll kuid jääb natukene ikka loksuma, on keegi sellise probleemiga tegelenud või mida võiks teha?
Bagasniku lukustus systeemi peaks saama ka liigutada yles alla kui allapoole nihutada siis ei tohiks enam loksuda

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kas seal vastu keeramis kummi pukse ei ole? nagu kapoti all on
on küll olemas need kummi puksid,mida saab keerata.tarmo kirjutas:kas seal vastu keeramis kummi pukse ei ole? nagu kapoti all on
Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Ma sain alles nyyd teada et pagass käib niimoodi lahti kui annad väikese paugu jalaga vastu lukku ja siis hüppab lahti. Ja kui kinni paned siis ei tule mitte kuidagi lahti. kangutad ja tõmbad ja möllad aga mitte midagi.
ma ei tea kas sul võib olla samamoodi kui mulgi,et mul oli nii et vajutan luku nuppu peale ja ei midagi,aga kui luku seal seest lahti tegin avastasin et lukustil oli seee hoob kõver millelle lukku nuppu vajutades peaks vajutama lukustil hooba ja avanema, ja kui se tagasi väänatud siis käis luuk jälle ilusti lukust lahti.
Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Mul ei ole nupuga. Mul on lihtsalt lukk. Ja luku all on see koht kust saab pagassi lahti tõsta.
Sa räägid vist sellest, mida sa väljaspoolt näed peaks olema ju koht mida keerata, ning siis peale vajutades läheb lukk lahti? Võibolla on see nupp lihtsalt kinni kiilunud ja sa arvad, et sul pole seda nuppu?. Seespool on vähemalt minu sedaanil väike nupp või kang, mida liigutades ühele või teisele poole saab luku lahti.kurivaim kirjutas:Mul ei ole nupuga. Mul on lihtsalt lukk. Ja luku all on see koht kust saab pagassi lahti tõsta.
aitab niipalju et ajab bagassi vahed rämedalt paigast ära (ei soovitaks seda varjanti) pigem osta uued kolmnurksed kummipuksid mis sinna vahele käivad, ja kui tagatiib on peab olema topeltpuksidega!tann15 kirjutas:erki kirjutas:aga mul on selline asi et pagass läheb kinni küll kuid jääb natukene ikka loksuma, on keegi sellise probleemiga tegelenud või mida võiks teha?
Bagasniku lukustus systeemi peaks saama ka liigutada yles alla kui allapoole nihutada siis ei tohiks enam loksudaAga ei tea kindlalt kas see aitab