Paluks abi, et kas sierra 1.6 -le 55kw läheb peale sierra 2.0 mootor?
ja kas peab väga palju ümber tegema või ei pea üldse?

muutsin pealkirja(italianopriit)
See on umbes sama jutt nagu kurgumandleid opereeritakse p...e kauduTehnic kirjutas:jõu...täna avastasin et 85.a luukpäral käigukasti muidu maha ei saa kui peab mootori eest ära võtma ja käikari ka ettepoole :mrgn: uurimisel selgus et sellel kere ja stabika varda vahe palju väiksem kui alates 87 sierradel...ja nüüd paningi käigukasti tagasi ka enne mootorit.....eriti lahe
Nende poltidega peab väga ettevaatlik olema, sest nad kipuvad kergesti pooleks minema.sepik kirjutas:Mis asja? ära hirmuta teisi.Stabikas käib ka lahti.
Tehnic kirjutas:jõu...täna avastasin et 85.a luukpäral käigukasti muidu maha ei saa kui peab mootori eest ära võtma ja käikari ka ettepoole :mrgn: uurimisel selgus et sellel kere ja stabika varda vahe palju väiksem kui alates 87 sierradel...ja nüüd paningi käigukasti tagasi ka enne mootorit.....eriti lahe
2emty kirjutas:Nende poltidega peab väga ettevaatlik olema, sest nad kipuvad kergesti pooleks minema.sepik kirjutas:Mis asja? ära hirmuta teisi.Stabikas käib ka lahti.
Nii mõnelgi sierral on stabikas, peale käikari vahetust, kinni keevitatud.
ma loodan et kõikide all sa kõiki ikka silmas ei pea, näiteks pooltelje poldidal101 kirjutas:...Minul on nagu aamen kirikuks, kõik poldid määrdega tagasi autol...
neid jah, keegi eelnevatest omanikest oli mu siraal need sedasi pannud ja juhtus et kerisid välja, kui oli poolkuu kujuliselt kolm jäänud siis murdis need kolm puruks. nüüd on keerme liimigaal101 kirjutas:...Või pead sa silmas seda, sierra poolasse, mis kinnituvad poltidega difrile?..
Tarmo kirjutas:neid jah, keegi eelnevatest omanikest oli mu siraal need sedasi pannud ja juhtus et kerisid välja, kui oli poolkuu kujuliselt kolm jäänud siis murdis need kolm puruks. nüüd on keerme liimigaal101 kirjutas:...Või pead sa silmas seda, sierra poolasse, mis kinnituvad poltidega difrile?..(ei ole kah just hea lahendus aga noh)