Etanooliga sõitmine?
Etanooliga sõitmine?
mis vajab tegemist/ostmist
kui hakata etanooliga sõitma
mis on halb külg/mis hea
palju jõudu juurde tuleb..
kui hakata etanooliga sõitma
mis on halb külg/mis hea
palju jõudu juurde tuleb..
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Etanooliga sõitmine?
kristjan vist katsetas dohc mootoril etanooli, või noh mis nad seal tallinnas müüvad statoilis
Kõige suurem asi on vist bensiinipaak. Hea oleks saada plastmassist paak. Minu masinal olid suuremad pihustid ja reguleeritav kütuserõhu regulaator. Kuna regulaator saba andis siis panin paagi bensiini ja vahetasin küünlad ja regulaatori ära. Peale seda pole enam proovinud. Üldiselt minek on uimasem ja külma mootoriga plärtsub ja on suht jõuetu. Surve aste kuskil 12:1 peale ajada siis peaks olema ok sõita. Või siis turbo panna, aga siis jääb ikkagi vaakumi osas asi uimaseks ja jõuetuks.
Kui mõni mure on anna teada võin nõuga aidata
Kui mõni mure on anna teada võin nõuga aidata

sierra mk I 5d
plussiks see et puhastab kütuse süsteemi ära, ja töökaaslane mainis et kui 1:1 segaminui bensiiniga on asi täitsa ok -töökaaslane sõidab juba pikemat aega puhta etanooliga , autoks volvo 960 2.5 mootoriga;)
Turboautol vaakum on tühikäigul või maanteesõidul mäest alla, väiksemgi gaasipedaali vajutus toob vaakumalast väljaKristjan kirjutas:Jaba-jaba-jaba... Või siis turbo panna, aga siis jääb ikkagi vaakumi osas asi uimaseks ja jõuetuks.

Sierra Is
Bomsch kirjutas:Turboautol vaakum on tühikäigul või maanteesõidul mäest alla, väiksemgi gaasipedaali vajutus toob vaakumalast väljaKristjan kirjutas:Jaba-jaba-jaba... Või siis turbo panna, aga siis jääb ikkagi vaakumi osas asi uimaseks ja jõuetuks.
No kas just päris kohe... Nõus, et see hetk ei ole pikk, aga ikkagi päris 1:1'le see ju ei ole. Kindlasti mängib rolli turbo suurus, mootori cc'd jne
sierra mk I 5d
Minu point on see, et auto tühikäiguga sõites ongi uimane ja jõuetu. Ma ei tea, kas sul on turbomasin ja kas sul sellel rõhukell ka on. Igatahes kui gaasipedaali natukenegi vajutada siis vaakumalast tuleb küll hetkega välja. Nagu mina olen aru saanud siis just turbokatele on see bioetanool parim lahendus 

Sierra Is
Bomsch, see ei ole mingi reegel. Vaakumialast väljatulek sõltub konfiguratsioonist, rusikareeglina mida kiiremini välja tuleb seda nõrgem top-end.
aga bioetanool teeb turbokale head küll, kuna see võimaldab kasutada kas kõrgemat surveastet(pole enne turbo sekkumist nii jõuetu), või tõsta laaderõhku, mis suurendab võimsust. lisaks põleb etanool ka parmini.
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
Julgen vaielda. Sa räägid mingist kiirendusmasina setupist. Tänavamasinatel on ikka sedasi valitud, et lag võimalikult väike oleks.Jesper kirjutas:Bomsch, see ei ole mingi reegel. Vaakumialast väljatulek sõltub konfiguratsioonist, rusikareeglina mida kiiremini välja tuleb seda nõrgem top-end.
Sierra Is
RULE: If you have no lag, you have no turbo!!!!
st et kui pole lag'i pole ka rõhku ega suurt turbot. ja lag sõltub rohkem turbo ehitusest, st gaaside turbiinile juhtimise süsteemist. ja turbo suurusest.
st et kui pole lag'i pole ka rõhku ega suurt turbot. ja lag sõltub rohkem turbo ehitusest, st gaaside turbiinile juhtimise süsteemist. ja turbo suurusest.
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
Kaks eri asja on turbo lag ja boost theresold issand jumal Bomsch mina kui 100% vabalthingava mees pean nüüd hakkama sulle Maximum Boosti peast tsiteerima või. Lagi vähendamist võib teha mitmel eri moel, samas madala boost theresoldiga sa lihtsalt kaotad võimsust, kavalaim on teha mootor normaalselt töötavaks ka vaakumialas ning panna turbo puhuma siis kui seda reaalselt vaja on, ehk näiteks (lambinumber) 3500+rpm.
Kui sul on flexifuel sensoriga progetav aju ja elektrooniline boost controller siis saad minu arusaamise järgi teha näiteks 9,x surveastmega turboka, boost theresold kuhugi keskpööretele, antilag setup ajju ja max boost ning kütte ja süüte kaardid sõltuvad parasjagi paagis loksuvast kütusest - bensuga töristad niisama enamuse ajast vabalthingavana või väikse boostiga kiirendustel ning õige küttega saad täiskomplekti neljajalgseid kätte.
Muidugi huvitav et me seda asja Sierraklubi foorumis arutame
Nagu kaelkirjakud jääkarude piknikul.
Kui sul on flexifuel sensoriga progetav aju ja elektrooniline boost controller siis saad minu arusaamise järgi teha näiteks 9,x surveastmega turboka, boost theresold kuhugi keskpööretele, antilag setup ajju ja max boost ning kütte ja süüte kaardid sõltuvad parasjagi paagis loksuvast kütusest - bensuga töristad niisama enamuse ajast vabalthingavana või väikse boostiga kiirendustel ning õige küttega saad täiskomplekti neljajalgseid kätte.
Muidugi huvitav et me seda asja Sierraklubi foorumis arutame

-
- Klubi juhatus
Kus nüüd ütles
Aga hea ka meid ju harida, muidu kui küsitakse siis vastust ei tule, aind sõimatakse turbo teemal. Samas kadunud Vixxu pani hea nimekirja ffe's maha orjenteeruvate hindadega, see pani vast rohkematele mõistuse pähe kui sõiamine, et ei ole nii odav ja te ei oska ja ei suuda jne

Aga hea ka meid ju harida, muidu kui küsitakse siis vastust ei tule, aind sõimatakse turbo teemal. Samas kadunud Vixxu pani hea nimekirja ffe's maha orjenteeruvate hindadega, see pani vast rohkematele mõistuse pähe kui sõiamine, et ei ole nii odav ja te ei oska ja ei suuda jne

Ei tahtnud foorumi kohta üldse pahasti öelda, vabandust, lihtsalt Sierradega pole jutul erilist pistmist. Ma ei ole ka mingi inimene kelle nõu tuleks ükskõik mis autodesse puutuval teemal kuulata, hoiatan ette ja taha.
-
- Klubi juhatus
Noh paar Sierrat on tehasest ikka veerenud välja turboga, seega puutub natuke Sierrasse kah.
ps! Ei arvanudki et pahaga öeldud
ps! Ei arvanudki et pahaga öeldud