Mure benapumbaga!
Mure benapumbaga!
Täna kodu poole sõites ütles midagi ülesse...sihuke tunne nagu bena oleks hoo pealt otsa saanud.Süüte keeramisel bena pump seda ininat enam ei tee...wõtsin paagi alt äravaatasin,puhastasin pistikuid,panin korra teise pumba järgi et kas äkki pump ise katki?aga ei...mõlemad pumbad järgi ei wõtnud,milles wiga olla wõib`?ma ise arvan et ehk mingi relee wõi mingi juhtmenuss?
Re: Mure benapumbaga!
Kuskil oli see minu poolt tehtud teema viga oli yhes relees need kolm suuremat mis seal ees kohe on,vaheta need omavahel ära kas keskmine v6i esime oli pumbale 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ilmselt relee jah.. vaata, kas sul pumba kaitsmele vool peale üldse tuleb?
ma homme proovin järgi..suur tõenäosus on et jah relee teema kuna ma ükskord näppisin neid sest ükski tagumine tuli vahepeal ei töödanud:D
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mine vajuta seda nuppu mis varuratta keskel on 

Ma vaatasin selle üle,see olin Nagu korras,isegi proovisin seda traadi trikki,et ühendasin klemmid kokku.ma usun et asi pole lülitis
-
- Klubi juhatus
vea otse akult prooviks juhtmed siis kohe näha kas asi pumbas või kuskil juhtmetes, see eeldab muidugi pumba juurde pääsemist
Ei pruugi eeldada.
Mina enda oma defekteerimisega pole küll kaugemale jõudnud aga muidu on bena pumba kaitse dohc'il kaitsmeplokis kõige tagumine, salongipoolne kaitse. Seisab seal taga releede kõrval üksinda. Minul oli sealt vool kadunud miskipärast.
Relee peaks olema tähisega D, kui nüüd õigesti meeles on aga minul see nagu klõpsus ja toimis.
Polegi aega saanud ka rohkem uurida, mis siis tegelikult häda on, praegu on selle pumba kaitsme alla eraldi lisavool veetud.
Inerts-lüliti (pagassis asuv) või kuidas seda nimetataksegi on pärast seda kaitset.
Mina enda oma defekteerimisega pole küll kaugemale jõudnud aga muidu on bena pumba kaitse dohc'il kaitsmeplokis kõige tagumine, salongipoolne kaitse. Seisab seal taga releede kõrval üksinda. Minul oli sealt vool kadunud miskipärast.
Relee peaks olema tähisega D, kui nüüd õigesti meeles on aga minul see nagu klõpsus ja toimis.
Polegi aega saanud ka rohkem uurida, mis siis tegelikult häda on, praegu on selle pumba kaitsme alla eraldi lisavool veetud.
Inerts-lüliti (pagassis asuv) või kuidas seda nimetataksegi on pärast seda kaitset.
http://www.itlabor.ee - emaplaatide ja videokaartide remont
-
- Klubi juhatus
saad kuidagi muudmoodi pumbale otse akult juhtmed vedada ilma et pumbale ligi pääseksRain kirjutas:Ei pruugi eeldada....

No minul olid originaaljuhtmed täiesti ok.
Vedasin kaitsmekarbist ühe juhtme juurde ja "korras".
Vedasin kaitsmekarbist ühe juhtme juurde ja "korras".
paak pumbaga maas,ma pean kaitsmekarbist uurima hakkama,seda üksikut kaitset ma ei vaadanudki ma pean releed ka üle vaatama,aga siis hakkan igaljuhul tegutsema eks siis õhtul näeb MIS saab,kui pumpa tööle ei saa siis panen kaevupumba sinna 

alati ei pruugi see tähendada kui ta klõpsub, et ta korras on-lihtne näide eelmisest nädalast carismaga (täis tulede probleem)kus relee klõpsus kui täis tulesid ta tööle ei pannud!Rain kirjutas:aga minul see nagu klõpsus ja toimis.
totaalne ajunuss rsk...wool ei tule sinna wälja...midagi peab kaitsemkarbis valesti olema aga see pole relee ega kaitse..need olid okeid...kle Rain mis juhtme sa kuhu wedasid?seal kaitsmekarbis
No ma otsisin kaitsmekarbist suurema kaitsme (vist oli sigaretisüütaja oma) ja sealt vedasin lisajuhtme bena pumbale enne kaitset.
S.t. bena pumba kaitse jäi endiselt sinna vahele ja kõik peaks suht turvaline olema.
S.t. bena pumba kaitse jäi endiselt sinna vahele ja kõik peaks suht turvaline olema.
ma vajan täpsemat seletamist...sul msni wõi midagi on?