Salongi soojus
Salongi soojus
Tere ma tahaks küsida et miks mul sierral salong soojaks enam ei läe et olen ise seda juba survega läbi pestnud aga natuke aega tuli sooja ja nüüd jälle tuleb külma õhku:S
Et äkki oskate aidata ja öelda et millles viga on?
Et äkki oskate aidata ja öelda et millles viga on?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Salongi soojus
ikkagi arvan et umbes on
Aga kuida son võimalik see kätte saada??
Et mul üks sõber rääkis et se kusagilt kahe poldiga kinni ja salongist tuleb välja.
Et mul üks sõber rääkis et se kusagilt kahe poldiga kinni ja salongist tuleb välja.
-
- Klubi juhatus
saatsin sulle maili
noo nii mul sama lugu, et mootori temp norm , aga salongi ei jõua midagi. mis asi see ummistuse tekitab , katlakivi ei saa ju olla kui sõidetakse tosooliga.soojendusradika maha kiskumine on ju liiga suur ettevõtmine midagi lihtsamat, äkki mingi pesuaine
.äädika lahus aitab ju katlakivi vastu , aga kas rikuks ka ära veel midagi

jään fordide juurde
eks äädika ja kuuma veega läbi pesu peaks miskit ikka paremaks tegema, kapoti alt lõdvikud lahti ja siis saab ilma maha võtmata pesta. kapoti alt siis võiks saada nii lahti, et lõdvik jääb radika otsa või paned mingi teise lõdviku sinna otsa, siis hea kuuma vee ja äädika lahust sisse valada ja lasta imbuda. siis võib ka ju vee surve või suruõhu takka panna aga seda ettevaatlikult, et katki ei puhu. jahutussüsteemis ju mingi 1 bar surve aint.
nendime et kui terve jahutussüsteem täita äädika veega, siis võid peatselt jätta hüvasti veepumbaga 

see äädika värk ei toimi. kuidas ma selle soojendus radika kätte saan?alumine armatuuri pool on ära võetud ja paistabvist see radika ots,aga see on plastmassist vist ja kahe diagonaalis kruviga, mis edasi?
jään fordide juurde
Terve selle soojendus kasti pead maha võtma. Selleks peab ka armatuuri maha võtma. Üks suur töö aga tehtav. Huvitav, et see äädikas ei aidanud, minul küll aitas.(küll mitte sierras aga ikkagi)
Sierra 1.8- tõmme on vägev 

-
- Klubi juhatus
meie siksiga keerasime küll ülemisepoole lahti ja tõstsime ülesse, kuid võimalik et saab ka ilma selleta
jube raske on ju soojendus radikas ära vahetada 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
ega kõik siis vb sinu moodi seda 10x pole vahetanud - esimene kord on ikka raske !tann15 kirjutas:jube raske on ju soojendus radikas ära vahetada
minu jaoks on , sest õues on külm ja pole ennem teinud. selle asemel ,et parastada oleks võinud mõne asjaliku vihje panna kuidas tööd lihtsustada.tann15 kirjutas:jube raske on ju soojendus radikas ära vahetada
jään fordide juurde
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... f=2&t=3395" onclick="window.open(this.href);return false;
Enne vaadke ,kas teil salongiradika kraanid üldse töötavad ja kõik vajalikud klapid lahti oleks ,et soe üldse salongi tulema hakkaks.