Roolivõimu probleem.
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Roolivõimu probleem.
Selline jama et roolivõim undab väga kõvasti ja õlipaagist peksab õli välja kuigi kork on kinni.Isegi miinimum norm ei püsi sees.Kas on kellegil kogemusi?Kumb siis nüüd läbi on?Kas latt või pump?
Re: Roolivõimu probleem.
kas torud on ikka õigesti lati küljes? -ei tea sierra võimuga lattidest midagi kuid mondeol on võimalik otsad valesti panna
ja ühel otsal (väljuval) on klapp ees, et ei ase tagasi voolata latti

-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Torud valesti ei ole sest ma pole neid lahti võtnud.Jama hakkas Raadi rajapäeval pihta ja siiani aina hullemaks läheb. Aga kus see klap täpsemalt asub mondeol?Ega mitte vooliku küljes ju?
asub ta lati küljes põhimõtteliselt, kui väljuv toru lahti lasta siis peaks magnetiga kätte saama kui muidugi ta ise sealt koos toruga välja ei tule 

-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Eks peab uurima ka seda varjanti siis.Dexter kirjutas:asub ta lati küljes põhimõtteliselt, kui väljuv toru lahti lasta siis peaks magnetiga kätte saama kui muidugi ta ise sealt koos toruga välja ei tule
Kõige tõenäolisem vist, et ikkagi lati tihendid on mingis osas läbi ja lööb survet kusagilt vahelt läbi.
See iseenesest peaks olema remonditav, kui latt roostes ei ole.
Mul vectral läks selles mõttes teistmoodi, et seal hakkas ühest otsast konkreetselt ja sorinal välja jooksma. Kuivõrd lisaks veel ka latt oli roostes, siis oli ainuke variant vahetada. Ei olnud just odav lõbu...
Võimalik muidugi, et see klapp ka. Sellest ei tea midagi arvata, seda oopelil vist ei ole.
Mul vectral läks selles mõttes teistmoodi, et seal hakkas ühest otsast konkreetselt ja sorinal välja jooksma. Kuivõrd lisaks veel ka latt oli roostes, siis oli ainuke variant vahetada. Ei olnud just odav lõbu...
Võimalik muidugi, et see klapp ka. Sellest ei tea midagi arvata, seda oopelil vist ei ole.
http://www.itlabor.ee - emaplaatide ja videokaartide remont
olen ise oma sierra-l lati ära remontinud (lekkis mõlemist otsast ja loks oli sees) sai uuritud remont komplekti,, se maksis mingi 2500- ja päris kõike vaja minevaid detaile komplektis ei olnud, mis oleks targem ühe korraga ära vahetada. Siis tegin 2 latist ühe kokku, ja vahetasin ainult simmerid, mis ostsin sama mõõduga B-osad Balti laagrist.
siiani on latt ilusti kuiv ja lõtku pole.
Nii et lihtsam otsi uus latt, kui hakata seda vana lappima.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Mul latt otstest väga läbi ei lase aga jah lööb paagist välja õli.Mingid tihendid seal seespool võivad läbi olla küll.Seda et lati remontkomplekt on kallis natuke ja pole kindel kas pidama jääb,niisiis seda varjanti ma kaaluma ei hakka.Rain kirjutas:Kõige tõenäolisem vist, et ikkagi lati tihendid on mingis osas läbi ja lööb survet kusagilt vahelt läbi.
No mul latil lõtkusid ei ole üldse tunda ei roolis ega põhjaalt katsudes ja rooli keerates ei ole midagi muud viga kui kõva undamist kostab ja õli ei taha paagis püsida sest pressib korgivahelt välja.Keerata on kerge ja mingeid muid jamasid ei ole esinend.Ega ta tõsi on et peab vist järgmise lati hankima sest nii kõige lihtsam.Aga tänud nõuannete eest kõigile.IvoK kirjutas:olen ise oma sierra-l lati ära remontinud (lekkis mõlemist otsast ja loks oli sees) sai uuritud remont komplekti,, se maksis mingi 2500- ja päris kõike vaja minevaid detaile komplektis ei olnud, mis oleks targem ühe korraga ära vahetada. Siis tegin 2 latist ühe kokku, ja vahetasin ainult simmerid, mis ostsin sama mõõduga B-osad Balti laagrist.
![]()
Rooli võimu latt käib ju välja..
Pole küll sierra omi lahti kakkunud aga muid olen..
See käib ühelt poolt välja..Seal kus rõngas seib ees on..Selle võtad ära.Ja koputad vastu latti natukene ja hopsti teosest otsast väljas..Ja kinni samamoodi:D
Ärge näkku lööge:D
Pole küll sierra omi lahti kakkunud aga muid olen..
See käib ühelt poolt välja..Seal kus rõngas seib ees on..Selle võtad ära.Ja koputad vastu latti natukene ja hopsti teosest otsast väljas..Ja kinni samamoodi:D
Ärge näkku lööge:D
sierral saab aga need kuuluvad vist remontkomplekti hulka, rem komplekt maksab ca 2500-
sellist raha ma oma latti küll matta ei tahtnud.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Täitsa teostatav. 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
tõenäoliselt ikka pumbaklapid saba andnud. mul venna mondeol oli sama jama, et õli pani paagist tuld, lasi korras kasutatud pumba peale panna, uue õli ja asi korras. küll aga polnud lati tihendid enam esimeses nooruses ja ei pidanud korras pumba korralikule survele vastu ning hakkasid joosma nigu mahlakask. tuli ka latt lõpuks vahetada siiskilegendaarne666 kirjutas:Mul latt otstest väga läbi ei lase aga jah lööb paagist välja õli.Mingid tihendid seal seespool võivad läbi olla küll.Seda et lati remontkomplekt on kallis natuke ja pole kindel kas pidama jääb,niisiis seda varjanti ma kaaluma ei hakka.

Sealt kas mitte aint üks puks ei käi välja?
präegu küll ette ei tule. Ise olen aint ühe puksi välja võtnud..Aga neid saab väga vabalt treida kui korralik töömees;)
präegu küll ette ei tule. Ise olen aint ühe puksi välja võtnud..Aga neid saab väga vabalt treida kui korralik töömees;)