Auto sureb välja
Auto sureb välja
Nii mure selles siis et kui autoga sõidan ja kui käiku hakkan ära vahetama sidurit alla pandes ja pöörates sureb auto välja :S
ja siis on seda si kh kui seisma hakkan jääma pidurdades läeb tahokas peaaegu täiesti nulli ja nagu tahaks seisma jääda aga siiski ei jää vahel kh sureb välja
ja siis on seda si kh kui seisma hakkan jääma pidurdades läeb tahokas peaaegu täiesti nulli ja nagu tahaks seisma jääda aga siiski ei jää vahel kh sureb välja
Re: Auto sureb välja
esiteks maini ära ka mis mootoriga tegu!
hetke jutu põhjal võiks arvata et kuskilt võtab lisaõhku või tahab tühikäigu mootor kinni jääda (must seest)
hetke jutu põhjal võiks arvata et kuskilt võtab lisaõhku või tahab tühikäigu mootor kinni jääda (must seest)
mootoriks on 2.0 -dohc-
milline se tühikäigu mootor on??

Ringi sees.
aga milline se õhulugeja on?
aga mis see on seal punase asja sees??

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
potensiomeeter ehk gaasiklapi asendi andur
okei
aga kuda võimalus se tühikäigu mootor tööle saada uuesti et auto pöörded ei kõiguks ja ei sureks välja
aga kuda võimalus se tühikäigu mootor tööle saada uuesti et auto pöörded ei kõiguks ja ei sureks välja
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
tühikäigu mootor küljest ära ja ära puhastada, sellest on kuskil teemas ka juttu olnud kasuta otsi nuppu.
Küll aga võib väljasuremist teine kord põhjustada gaasiklapi asendi andur, proovi mõne tuttava dohc pealt seda enda oma külge ja vaata kas töötab
Küll aga võib väljasuremist teine kord põhjustada gaasiklapi asendi andur, proovi mõne tuttava dohc pealt seda enda oma külge ja vaata kas töötab
Aga kuidas ma selle anduri seest hästi puhtaks saaks??
kui sa nüüd seda gaasiklapi asendi andurit mõtled, siis seda puhastada ei saagi kuna see lihtsalt ei käi lahti. Aitab ainult vahetus.allu14 kirjutas:Aga kuidas ma selle anduri seest hästi puhtaks saaks??
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
ma mõtlen tühikäigu mootori sellest
Ei olegi vist tühikäigu mootoris asi , vaid gaasiklapi asendi anduris
Palju siukene jupp võiks maksta??
Uuena maksis paar aastat tagasi pea 1500.- vist. Lammutustest anti 300-500ga. Mul endal peaks kah üks üle olema tegelikult. Kui üles leian, annan teada...allu14 kirjutas:Ei olegi vist tühikäigu mootoris asi , vaid gaasiklapi asendi anduris
Ahjaa, kui kuskile lammarisse lähed siis pane kohe peale ja proovi, aga enne tee siis ajule see nö restart ära(akujuhe maha ca10min).
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!