küsimus 4wd kohta
küsimus 4wd kohta
probleem siis järgmine.
kinnitallatud lume peal esivedu töötab. nii ederpidi kui ka tagurpidi võimendades on selgelt näha et vähemalt 1 ratas ees kaabib, siis jäin aga pehme lume sees kõhu peale kinni ja nii eder- kui ka tagurpidi esivedu ei töötand ültse.ainult mõlemad tagumised rattad vedasid.siduri lahti lastes käib ainult väike jõnks esiratastest läbi ja sellega asi piirdub. ja nii on juhtunud kaks korda.tõmbasin siis hangest välja ja tee peal proovides jälle esirattab veavad. et nagu milles probleem võiib olla. sierral peaks ju pidev nelivedu olema.
2.8 xr4x4 87a
kinnitallatud lume peal esivedu töötab. nii ederpidi kui ka tagurpidi võimendades on selgelt näha et vähemalt 1 ratas ees kaabib, siis jäin aga pehme lume sees kõhu peale kinni ja nii eder- kui ka tagurpidi esivedu ei töötand ültse.ainult mõlemad tagumised rattad vedasid.siduri lahti lastes käib ainult väike jõnks esiratastest läbi ja sellega asi piirdub. ja nii on juhtunud kaks korda.tõmbasin siis hangest välja ja tee peal proovides jälle esirattab veavad. et nagu milles probleem võiib olla. sierral peaks ju pidev nelivedu olema.
2.8 xr4x4 87a
-
- aktivist
Re: küsimus 4wd kohta
Tuttav juhus, asi selles et sierra vahekastis jagab veojõudu viskoossidur, mis koormamisega soeneb ja hakkab selle võrra rohkem järgi andma, nii on kuskilt meelde jäänud.
Enne suurema sordi peenestamist, võtaks ma sellel autol isiklikult klapikambrikaaned maha. Tõstaks supilusikaga plokikaante nurkadest tõrvaplöga välja, peale seda käiks moto pesuõliga (ilmselt mitu korda) läbi ja alles siis hakkaks edasi vaatama mis saab. Viimati oli igatahes see pilt seal suhteliselt nukker. Kuigi omanik väitis, et kõik on superluks ja nii peabki olema ja see on normaalne.
Sierra Is
no oleks siis koormand seda vahekasti siis. ma sõitsin mingi 1 km külmalt ja siis jäin hange kinni ja ei usu et selle aja peale see kast soojaks läheb. ja kui hangest välja tõmbasin siis koheselt ka esivedu uuesti töötas. ja veel eriti tagurpidi kui äkilise manöövriga kohalt minnes on ju esiratastel veel suurem koormus ka veel.MetalBender kirjutas:Tuttav juhus, asi selles et sierra vahekastis jagab veojõudu viskoossidur, mis koormamisega soeneb ja hakkab selle võrra rohkem järgi andma, nii on kuskilt meelde jäänud.
to bomsch
aga millal sa seda masinat uurisid?
ja kaaned lähevad maha nagunii. oli plaanis
ma tegin väikse proovisõidu ainult et vaadata mis on mis ja rohkem edasi ei sõida
Mul oli Escordil sama asi, et lumme kinni jäädes ainult tagarattad kaapisid. Põhjus on selles, et taha on suunatud suurem osa veojõust ja kui keskdifri visco ei tööta, siis käivadki ainult tagarattad ringi. Kui kõik rattad maas on, siis tundub nagu kõik töötaks, kuna mingi osa veojõust läheb siis ka esiratastele(kuna tagarattad pole enam õhus).
Kui visco läbi on, siis erilist neliveolise mõnu sellest autost kätte ei saa ka, eriti kui sierra niigi tagaveoline on. Escordi puhul oli muidugi väga huvitav gaasiga külge ette lasta.
Kui visco läbi on, siis erilist neliveolise mõnu sellest autost kätte ei saa ka, eriti kui sierra niigi tagaveoline on. Escordi puhul oli muidugi väga huvitav gaasiga külge ette lasta.

ja palju see visco maksta võib?
Ei julge isegi pakkuda, aga ma arvan et kui teda on eraldi saada, siis ehk samapalju kui su auto.tali22 kirjutas:ja palju see visco maksta võib?

no ma arvan et selle auto hinnaga küll ei saa. 

Ei ma pole seda masinat uurinud kunagi. Ma lihtsalt jõin kõrval õlut kui klapivahesid või mis krdi imeasju seal regulliti. See võis mingi 4a tagasi olla. Nüüdseks vast juba oli see auto seisnud mingi mitu aastat seal parklas.tali22 kirjutas: to bomsch
aga millal sa seda masinat uurisid?
Sierra Is
omaniku sõnul 2 aastat. aga käima läks ja sõidab. tegemist muidugi kõvasti.
võiks teise vahekasti alla visata ja proovida sellega aga olen liiga laisk et ise teha.
regullima ka ise ei hakka.
võiks teise vahekasti alla visata ja proovida sellega aga olen liiga laisk et ise teha.
regullima ka ise ei hakka.
-
- fanaatik
Sierra silldade jaotus on 66 taga ja ees 34 (-dohc- mootoritega 4x4-jad) ja vanad nelikud on 60 ja 40.
Vanadel nelikutel ongi kastid palju kehvemad kui uuemad,aga ma soovitan kastis õlid ja lõtkud üle vaadata
Vanadel nelikutel ongi kastid palju kehvemad kui uuemad,aga ma soovitan kastis õlid ja lõtkud üle vaadata

kui ma omale 4x4 teen siis panen selle vahekasti visko küll plokki et ikka veaks 

XR4 2.9i
-
- fanaatik
Kui sa oma viskosiduri kinni paned siis aidaa oma nelikule.
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Tehnic kirjutas:kui ma omale 4x4 teen siis panen selle vahekasti visko küll plokki et ikka veaks
Ma arvan,et see kaua vastu ei pea.Ma pole elusees 4x4 sierra kasti lahkand ja saan võibolla asjadest valesti aru,aga kui jaotus on erinev ja sa selle kokku keevitad murrab ta varsti kõik puru seal sees. Endal on kogemus nivaga millel oli pandud ette aeglane ja taha kiire differ.Ja kuna tal pidev nelik siis tegi vahekastile kiirelt otsa peale,sest esirattad käisid aeglasemalt kui tagumised ja loomulikult oli see väga juhitamatu eriti libedaga.XcosworthX kirjutas:Sierra silldade jaotus on 66 taga ja ees 34 (-dohc- mootoritega 4x4-jad) ja vanad nelikud on 60 ja 40.
Kui ma nüüd asjadest valesti aru olen saanud,siis ärge kohe näkku lööge

-
- fanaatik
ei asi on väga õige,et mõlemad diffrid peavad sama ülekandega olema ja ei tasu kaste nii keevitada ega kinni panna.
Sierra kast on kallis kah nt minu kasti hinnad hakkavad 15 000 kroonist
Mina isiklikult soovitan,et võta kast lahti ja uuri mis seal on,ehk leiad vea ülesse.
Sierra kast on kallis kah nt minu kasti hinnad hakkavad 15 000 kroonist

Mina isiklikult soovitan,et võta kast lahti ja uuri mis seal on,ehk leiad vea ülesse.