Ford Sierra 1,6 '88a | Markus21 | LUKKU

Kasutajate pikendused
Vasta
Markus21
turist
Kontakt:

Ford Sierra 1,6 '88a | Markus21 | LUKKU

Postitus Postitas Markus21 »

Niisiis, sai algul mõeldud, et ostaks talveks endale mingi õigeveolise auto, et oleks lõbusam talverõõmusid nautida.
Auto ise pärit siis Soomest. Sellega sõitis ennem üks vanem mees ning ma phmts teine omanik, kui sõber välja arvata, kes selle sealt ära tõi. Isend sai ostetud mingi novebris vist, kui ma ei eksi.

Varustuse kohapealt pole väga vigagi, nimelt siis: Istmesoojendus (esiistmetel), tulepesurid, tekstiilpolster, kummist jalamatid, tagaklaasi soojendus, talverehvid ja suverehvid (mõlemad koos velgedega 13’’), tagumised udutuled, nahkkattega käigukanginupp, nahkkattega käsipidurikang, veokonks. Rohkem midagi erilist ei tulegi meede.

Paar vidinat muidugi juurde omalt poolt lisanud:
Kassetimaki asemel CD-makk ning taga mürtsuvad ovaalid, lisaks pagassis muretseb tahavaatepeegi ja muude asjade värisemise eest pisike sub ja võim.
Siis sai vahetatud 55w H4 pirnid 100w vasti (icc) Lisaks veel LED parktuled ees (varsti, kui viitsimist ja aega, lähen käin Epic'u juurest läbi ja haagin veits paremad), Ilukilbid 13’’ 8 LED-tulega salongivalgusti, Sise-välistermomeeter, Uued küünlad ja küünlajuhtmed, Salongi 4 punast LED-tuld (muusika järgi vilguvad :D ) Sinised pisikesed strobod ees, Klapisääretihendid, klapikambriääre tihendid,Uued kojamehed, LED-tuled numbrituledes, Rooliots ka ära vahetatud, ees LED-ribad ning kuna vana pagassi lukk andis saba, siis sai see ka uue kuue..praegu rohkem ei meenugi. aa ei tuli.. kalpikaane õgvendus ja esiamortide ülemiste tugipatjade kinnituste pingutamine.

Pildid on muidugi vanad, aga mingi ettekujutuse saab. Ning kui auto viitsin puhtakse pesta ja uued pildid teha, siis ei ole kade neid üles haakimast.
Päikest!
Pildid siis phmts ostmise hetkest. Osad uuemad ka
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Kujutlege seal teist makki ja termomeetrit ja veel mõnda asja teistmoodi, siis peaks enam-vähem praegune look olema.
Pilt
Pilt
Pilt
Pagass tegelikult korras ja võim supaka küljes.
Pilt
Esimesed LED-ribad
Pilt
Pilt
Ükskord sai ka sellise lollusega tegeletud :) Enam nii ei tee
Pilt
PS! Osade piltide kvaliteet annab soovida, aga mingi ettekujutust vahest olemas.

Plaanis? Eem..eks näis. Mingi tooni võiks panna, suveks võiks valukad osta jne. Seda kõike ole näha, kuidas rahad liikuma hakkavad, ei hakka mingeid katteta lubadustega pritsima praegu.
Viimati muutis Markus21, 15 Dets 2009, 01:09, muudetud 1 kord kokku.
Markus.
Ford Sierra 1.6
Markus21
turist
Kontakt:

Re: Ford Sierra 1,6 '88a | Markus21

Oskab keegi ehk aidata. Mure selles, et süüdet ei saa kuidagi paika, proovinud igat moodi aga ei tuhkagi. Kui veits aega on natuke suurematel pööretel sõidetud, siis auto väljalülitamisel tekib õõgsüüde vms.
Markus.
Ford Sierra 1.6
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

vända ja nuka märk on ikka paigas. :?: millega sa süüdet reguleerinud oled. :?:

Aga muidu tundub korralik sierra, loodame et ka nii jääb. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

Markus21 kirjutas:Oskab keegi ehk aidata. Mure selles, et süüdet ei saa kuidagi paika, proovinud igat moodi aga ei tuhkagi. Kui veits aega on natuke suurematel pööretel sõidetud, siis auto väljalülitamisel tekib õõgsüüde vms.
Kui minu sierra peal veel 1.6 karpa oli, siis mul oli täpselt sama jama, kuigi minul oli süüde kindlasti õige. Hõõgsüüde tekib üldiselt sellest, et küünlad on tahmunud ja tahmaosakesed hõõguvad veel edasi ka peale süüte välja lülitmist. Sellepärast mootor kohe seisma ei jäägi, kui süüde välja keerata. Minul põhjustas küünalde tahmumist liiga rikas segu, mida mul lahjemaks saada ei õnnestunudki, sest karburaatori düüsid olid liialt kulunud. Sellepärast oli mul küttekulu ka ulmeliselt suur.
Markus21
turist
Kontakt:

Tänud Teet, sul võib täitsa õigus vist isegi olla, peab hakkama asjale nüüd selle koha pealt lähenema. :)
Markus.
Ford Sierra 1.6
Vasta