O: xr4 tagutiiva
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Re: O: xr4 tagutiiva
Kasutaja Mart müüs vahepeal, ma tehtsin osta sellele samale sirtsule aga ei raatsind, kallis ei olnd, aga hind pole minu asi öelda. teema oli: M:fordi RS sport rool ja taga antitiiberki kirjutas:tahaks siis sellist kahekordset nagu sel pildil:
ja see punast värvi ka veel

Mul ka selline olemas,aga erit teades siis ta ostaks selle ainult siis kui selle talle külge ka ilmselt keeran 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
no ega seda sul raske talle külge ka pole kruvidatann15 kirjutas:Mul ka selline olemas,aga erit teades siis ta ostaks selle ainult siis kui selle talle külge ka ilmselt keeran
tann palju sa küsid selle eest, ja ma arvan et tiiva ma saan siiski ise külge kruvitud 
ja mis värvi ta sul on?

ja mis värvi ta sul on?
Motorsport is a lifestyle
Mul on ka olemas, must xr4 tiib.
Ma seda muidu müüa ei plaaninud, aga kui tahad, siis hinnaks oleks ehk 400 eeki.
Ma seda muidu müüa ei plaaninud, aga kui tahad, siis hinnaks oleks ehk 400 eeki.
ootan tanni vastuse ära, ja kui tanni pakkumine mulle ei meeldi siis võtaksin sinu tiiva ära.
Motorsport is a lifestyle