2,0 dohc sierra sidur väga raske
2,0 dohc sierra sidur väga raske
Oskab keegi kommenteerida, on siis üks 92a 2,0 dohc sierra.
Sõber, kes selle omale ostis, ta oma väidete kohaselt vahetas sellel kohe ära sidurikomplekti, ehk siis survelaager, siduriketas ja sidurikorv.
Auto on tema oma, mitte minu, selle ütlen ka kohe ära, alguses nii aasta tagasi oli sidur isegi nagu enamvähem, ei olnud väga raske, suht norm oli.
Kuid nüüd aasta hiljem on siduripedaal sigaraskeks läinud, veel hullem, kui piduri pedaal tugeval pidurdusel, oskab keegi arvata midagi?
Saab üldse niimoodi midagi peale sidurikorvi veel mõjutada sidur pedaali vajutamise raskust?
Seda, et siduritross nii kinni on, ei tahaks ka väga uskuda.
Olukord on nii hull, et selle autoga on linnavahel lausa piin sõita.
Sõber, kes selle omale ostis, ta oma väidete kohaselt vahetas sellel kohe ära sidurikomplekti, ehk siis survelaager, siduriketas ja sidurikorv.
Auto on tema oma, mitte minu, selle ütlen ka kohe ära, alguses nii aasta tagasi oli sidur isegi nagu enamvähem, ei olnud väga raske, suht norm oli.
Kuid nüüd aasta hiljem on siduripedaal sigaraskeks läinud, veel hullem, kui piduri pedaal tugeval pidurdusel, oskab keegi arvata midagi?
Saab üldse niimoodi midagi peale sidurikorvi veel mõjutada sidur pedaali vajutamise raskust?
Seda, et siduritross nii kinni on, ei tahaks ka väga uskuda.
Olukord on nii hull, et selle autoga on linnavahel lausa piin sõita.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Re: 2,0 dohc sierra sidur väga raske
Ega seal palju rohkem ikkagi variante ei ole, kui et siduritross läbi.
Vahetad ära ja palju kergem kohe.
http://www.itlabor.ee - emaplaatide ja videokaartide remont
Arvan isegi sama, mõni trossi kiud ehk lahti ja see seal kõri sees takistab. Tross ei tohiks ka kallis olla mingi mõnisada krooni ja vahetus ka päris lihtneRain kirjutas:Ega seal palju rohkem ikkagi variante ei ole, kui et siduritross läbi.
Mehhaanika võimalust siis eriti ei usu, et see siduri hoob käigukasti küljes kinni oleks või midagi?
sul ka jõudu vähe, ühel sidur, teisel pidur 

Kui sa seda sidurit päev otsa ise tallama peaksid, saaksid aru, millest räägin, tugev pidurdus isegi nõuab vähem jõudu, väga tugev pidurdus ehk nõuab rohkem, aga see on üsna tugeva pidurdusega võrdne, ega mind see ilmaasjata ei häiri, pole elusees nii raske siduriga sõitnud.juss412 kirjutas:sul ka jõudu vähe, ühel sidur, teisel pidur
Mu 83a sierral oli kunagi sidur väidetavalt raske, see mind ei häirinud, see oli väga kerge selle sierra siduri kõrval, millest siin teema on.
Kui päev otsa nii sõita, siis põlv on lõpuks haige, siduri vajutamisest, liigsuurest survest.
siis tuleb jõusaali minna või aretada sinna "low-lift" sidur
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
Ma pigem eelistaksin selle asja korda saada, ma sõbrale rääkisin ka neist variantidest, eks ta uurib.lapik kirjutas:siis tuleb jõusaali minna või aretada sinna "low-lift" sidur
Ma olen huvitatud tolle auto korda saamisest, kuna ma sõidan sellega tihti.
odavat trossi ei soovita kestab u aasta
kui vahetada siis kallim
kui vahetada siis kallim
oma 1.6-l oli ka sidur raske, tross läks pooleks, panin uue aga ikka oli raske. aga no mitte nii raske et sõitmist segaks 

XR4 2.9i
-
- kasutaja
Sellel sierral on ju siduritrossi eelpingu vms regulaator (valge plastikketas hammsvööö)siduripedaali peal, ehk on selle kulumine või reguleering raske siduriga seotud.
lihtsalttiit kirjutas:Sellel sierral on ju siduritrossi eelpingu vms regulaator (valge plastikketas hammsvööö)siduripedaali peal, ehk on selle kulumine või reguleering raske siduriga seotud.
vot vot vähemalt keegi jagab biiti, 99% on selles jamas asi. mõelge nüüd laiemas plaanis , et mis juhtub kui trossil on paar kiudu puruks? et pedaal läheb raskelt alla aga kergelt tuleb üles kus nagu mõte on kui tross oleks puru siis ei tuleks se pedaal ka normaalselt üles ja sidur jääks kergelt libisema. tahab keegi vaielda?
üks väga väige jama võib veel olla nimelt see hoob mille külge kinnitub siduri tross ja survelaager ( noh see mis sidurikojas on) et see hoob pole päris oma munaka peal ja on paigast ära siis sidur käib ka väga raskelt. seda saab põhja alt kontrollida lambiga saab sealt august sisse vaatata.
rohkem reaalseid võimalusi pole, seega päikest ja edu remontimisel.
Hr: GTO
Niih, vastus käes, sõbral läks tross nüüd lõplikult puruks siin nädal tagasi, sai uus tross ostetud ja sidur on nüüd normaalne.
Proovisin ka vana trossi sikutada, natuke nagu raskelt tuli, aga mitte niiväga, aga küllap siduri alla vajutamisega surve tekkimisega, hakkas see tross veel raskemini liikuma, ei uurinud kas mõni kiud on lahti.
Samuti on sidurikorvi juures kõik täiesti korras, ka siduripedaal käis ilma trossita väga kergelt, seega 100% kindlalt oligi viga trossis või siis oli rüüsi sees mingi jama, kustross on, ma ei tea ma nii täpselt ei uurinud, igatahes üldjoontes oli asi 100% siduritrossis.
Kui tross takistab, siis miks ei või pedaal ilusti üles tulla? Vabalt ju võib, kuna siduri korv ju sikutab trossi suure jõuga tagasi, mistõttu vaevalt probleeme tekib, siduri pedaali ülestulekuga ja nagu näha ei tekkinudki.
Siduripedaali regulaator ja kõik korras.
Trossl äks katki regulaatori juurest, kuna seal oli suurim surve ja tross ei pidanud enam vastu, nüüd kannatab selle sõbra autoga täitsa sõita.
Tross, maksis miskine 155kr.
Proovisin ka vana trossi sikutada, natuke nagu raskelt tuli, aga mitte niiväga, aga küllap siduri alla vajutamisega surve tekkimisega, hakkas see tross veel raskemini liikuma, ei uurinud kas mõni kiud on lahti.
Samuti on sidurikorvi juures kõik täiesti korras, ka siduripedaal käis ilma trossita väga kergelt, seega 100% kindlalt oligi viga trossis või siis oli rüüsi sees mingi jama, kustross on, ma ei tea ma nii täpselt ei uurinud, igatahes üldjoontes oli asi 100% siduritrossis.
Kui tross takistab, siis miks ei või pedaal ilusti üles tulla? Vabalt ju võib, kuna siduri korv ju sikutab trossi suure jõuga tagasi, mistõttu vaevalt probleeme tekib, siduri pedaali ülestulekuga ja nagu näha ei tekkinudki.
Siduripedaali regulaator ja kõik korras.
Trossl äks katki regulaatori juurest, kuna seal oli suurim surve ja tross ei pidanud enam vastu, nüüd kannatab selle sõbra autoga täitsa sõita.
Tross, maksis miskine 155kr.