paar kuud enne matsu siis

ja siis peale seda... kapott siis sirgem kui algul:D

puu on tugevam kui autoplekk... peab puitu pleki asemel kasutama:/

peale matsu sain veel teepealt yhe suurema kivi rehvialla...

peale natuke sirgeks venitamist-tagumist

uks ja tiib ei saa enam läbi omavahel...

ja targem andis lõpuks järele...

roosteuss:S

enam pole...

sai proovitud uusi juppe...

ja tulemus ei meeldinud... leidsin doonori...

ja tegutsesin instinktist...

sai hakatud mötlema ja tegema... sirgeks ajama... päris sirgeks ei saanud kuidagi... pidi osa plekki ära vahetama jne... yks esituli oli puudu, stanget ei olnud, seda nn võret ei olnud, tuli möte osta doonor... tuli meelde et yhel hullumajaelanikul oli eelmine aasta samasugune sierra, ainult et 2se EFIga OHC, läksin siis vaatama köigepealt... kapotid ja asjad olid lahti muugitud... koer oli sisu ribadeks tõmmanud, tagubamper puruks, juhipoolne parem nurk matsu saanud... jne. no savi, teine nurk oli terve ja mootor oli peal... läksin rääkisin ja leppisin asja kokku, 1000 krooni ja sain endale, viisin koju... pidureid ei olnud... pole vajagi... kodus panin aku peale, hakkasin veetaset kontrollima, vett pole, asi selline, et radikas oli suurematsorti kivi saanud. kui ämbritäis sisse valada, siis peab mingi 3 minutit. tahtsin enne mootori mahavõtmist vaadata kas töötab... keerasin syyte sisse... undamist ei kostunud... bensupump oli läbi põlenud. järgmine päev sebisin uue bensupumba ja panin kanistrist otse bensu... andsin starterit... paugust tööle. aga ainult 3 pytti töötasid:D vahet pole. proovisin piirajat... korduvalt... sellega juhtus ka äpardus paar päeva hiljem... väike tööönnetus:D nimelt auto läks põlema( bensutoru oli summutieest läbi ja summutist lõi piirajas leeki:D mööda bensuvoolikut roomas tuli vägakiiresti pagassi ja auto põles, hiljem ka mina:D

sain doonorile tööönnetuse käigus toonklaasi.

8l bena lihtsalt... läinud.

paar päeva hiljem mootor maha ja teisele peale.juhtmed ymber töstetud aga natuke probleemselt. sädet ei saanud kätte. ja siis kukkusin samas seisundis, kui sirjega matsu panin, oma rangluu puruks... tuli pikem vahe ehitamisse, mingi 4 päeva... siis panin juhtmeid ja bensupumba kylge... aga muud teha ei saanud... põhimötteliselt 40 päeva ei teinud midagi sellega. kui uuesti nokkima hakkasin, kysisin siit foorumist abi, sain skeemid ja sain sädeme kätte, paar päeva hiljem ka auto tööle. veel paar päeva hiljem sain summuti ka alla:D tahtsin proovima minna... aga võta näpust... sidur ei lahuta.

doonor...

doonori spray toonklaas:D igav oli lihtsalt:D

the pimp machine

Mystika:D mul ei ole sierrast pilte, kui mootori peale saime:D digika aku sai vist tyhjaks:D või me lihtsalt ei viitsinud enam teha:D mina ei tea:D teinekord viskan jälle paar telefoniga tehtud pilti vahele, ma saan ainult telefoniga pilti teha, mul digikat pole:P enamus nendest ka telefoniga tehtud.
hetkel teen vaikselt esispoilat klaasplastiga ymber, kui rohkem aega saan, võtan kasti alt ära ja vahetan siduri ära. 1.6 siduri panen vahele, kui see ka ei aita, on plaanis uuesti 2se sidur koos kastiga. hetkel 1.6 käigukast. praeg vist köik, hästi ebameeldiv on kirjutada, käed kleepuvad läpaka kylge kinni, käed vaigused:P