O:rs tagatiib
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
O:rs tagatiib
pole oluline mis värvi on põhiline et korras
Re: O:rs tagatiib
sedaaanile? olemas RS originaal
väga viisaka välimusega, pruuni värvi.
hind 250.-
hind 250.-
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
pilte?asukoht?
kinqpool kirjutas:sedaaanile? olemas RS originaal
hind 250.-
asukoht tallinn. pilte ei ole.. kujutlusvõimet omades ei ole raske ette kujutada. heas korras/väga heas korras RS logode ja seeria nritega Pruuni antitiiba...
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
aa ma ise asun tallinna lähedal kosel ma,arvan et ma ostan ära selle,aga äkki oled nõus 200 ära andma:D
kinqpool kirjutas:asukoht tallinn. pilte ei ole.. kujutlusvõimet omades ei ole raske ette kujutada. heas korras/väga heas korras RS logode ja seeria nritega Pruuni antitiiba...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ettekujutus võime ei anna siin midagi, rs tiibu ei olnud sedaanil aind 1kinqpool kirjutas:asukoht tallinn. pilte ei ole.. kujutlusvõimet omades ei ole raske ette kujutada. heas korras/väga heas korras RS logode ja seeria nritega Pruuni antitiiba...
mul läheb sedaani oma vaja
Tarmo kirjutas:ettekujutus võime ei anna siin midagi, rs tiibu ei olnud sedaanil aind 1kinqpool kirjutas:asukoht tallinn. pilte ei ole.. kujutlusvõimet omades ei ole raske ette kujutada. heas korras/väga heas korras RS logode ja seeria nritega Pruuni antitiiba...
See on arusaadav jah, aga tarmo tahtis öelda, et Rs tiibu oli sedaankerele mitut eri varianti ja kujutlusvõime ei anna midagi juurde, et ette kujutada, milline heas korras Rs tiib välja näeb 

Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
aga äkki viitsid mõned klõpsud teha sellest:D
kubilius kirjutas:See on arusaadav jah, aga tarmo tahtis öelda, et Rs tiibu oli sedaankerele mitut eri varianti ja kujutlusvõime ei anna midagi juurde, et ette kujutada, milline heas korras Rs tiib välja näeb