Niisiis asjast ka,sai ühelt healt omanikult sierra ostetud,asus virtsu lähedal,oli 3 ukseline,nägi päris kena välja ka ja minek oli ka suhteliselt magus.Saigi ta ära ostetud.Sierra nagu sierra ikka,iluvigasid küll ja veel, kuid üllatavalt vähe roostes,pidurid ja kõik asjad enamvähem tööle saadud,gaasi vajutades käitub nagu peaks,aeglase taibuga vennike lõpetaks kena männipuu otsas ilmselt.Minu plaanidest aga niipalju et kuna mulle väga meeldib selline kere ja eriti kirss on see, et nii pikad uksed siis otse loomulikult ma ei hakka sellega rallitama ega puusse väänama vaid toon ta ellu tagasi.Selleks vaja teha:keretööd,st. et viimne kui roostevinn maha käiata ja kõik korrosiooni kahjustused üle käia,tagaluugi tihend uus panna,tuled kõik üle käia ja vaadata,topelt tuled ette,klaas vahetada kuna mõra jookseb läbi,pisidetaile veel pisut,nt. põhjamatid,värv selga,ülevaatus ja kindlustus ning kui raha ka jagub siis mingid veljedki,seekord jään ilmselt RS velgede poole.hetkeseisust ka üks pilt,homme lähen teen uued ja paremad pildid nii seest kui ka väljast.