Kas on hea Subwoofer?

Punn põhja!
Vasta
nimbo
turist

Kas on hea Subwoofer?

Postitus Postitas nimbo »

Plaan siis endale selline kõlar soetada.On kellelgi olnud kokkupuudet sellise isendiga:Kenwood KFCW300S
Mis häält teeb ja kas tasub osta?

http://www.elektroonika.ee/ee/audio/aut ... e=KFCW300S
Diesel Power..
vuntz
kasutaja

Postitus Postitas vuntz »

ma ei hakka midagi maha tegema aga mul oli mingi aeg tagasi ühe kõlliga problasid..... isiklikult ei tea selle isendi kohta midagi öelda aga mis mul oli ei andnud seda max välja ja kontrollimisel tuli välja et rms oli poole väiksem vb sattusmulle ka tehase praak. nii et ega minu arvamust ei saa eriti arvesse võtta.
ennem maga kaineks ja siis sõida kohe mõnuga
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

vuntz kirjutas:ma ei hakka midagi maha tegema aga mul oli mingi aeg tagasi ühe kõlliga problasid..... isiklikult ei tea selle isendi kohta midagi öelda aga mis mul oli ei andnud seda max välja ja kontrollimisel tuli välja et rms oli poole väiksem vb sattusmulle ka tehase praak. nii et ega minu arvamust ei saa eriti arvesse võtta.
Päris teemasse. :roll:
dts
aktivist

Postitus Postitas dts »

Kenwoodiga on nii, et seda võimsust ei tasu tõena võtta. Oli omal 700w, millele RMS on ainult 175w. Kenwood kirjutab tegeliku võimsuse hästi pisikese kirjaga kuskile kasti nurga peale, nagu mingi odav nurgatagune firma. Samas see woofer, mis mul oli pidas ilgelt hästi vastu - kaks aastat sai ikka vatti antud talle - polnd kordagi probleemi ja kui maha müüsin, siis sealt ka mingit negatiivset tagasisidet ei tulnud. Arvan, et oma hinna kohta on tegu hea asjaga. Ennem ostaks isiklikult Kenwoodi, kui mingi Hyper Power Elektrooniku :wink:
vuntz
kasutaja

okei igal ühel omad kogemused aga mina isiklikult soovitaks sul osta sama raha eest kas gas-i või mingi alpine. mul endal gas ja see ostetud pea sama raha eest ja tal on võimsust 600 W ja rms on 300W. ning siiani ei ole mul öelda ühtegi paha sõna selle kohta. Aga igalühel oma arvamus asjadest nii et see on lihtsalt minu soovitus.
nimbo
turist

vaatan veel neid alpine ja gasi kõlareid ka,kuid arvatavasti siiski ostan selle ära.Sellega seoses-oskab keegi mulle sobivat võimu soovitada?
Diesel Power..
dts
aktivist

Postitus Postitas dts »

GAS on ka madalas hinnaklassis suht normaalne jah. Alpinelt aga midagi head odavalt ei saa.
vuntz
kasutaja

no uri järgi mis on selle kõlari rms sest ma ei leidnud seda sealt... siis oskask ka sulle võimu soovitada ja mis sind rohkem huvitaks ka smono või mitme kanaliga
nimbo
turist

ega netist jah naljalt rms-i ei leia ikka:D.kui nüüd lähimal ajal poodi satun eks siis vaatan karbi pealt:D
Diesel Power..
kexutaja
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kexutaja »

pakkuda kasutatu alpine E seerja 10" koos kastiga
huvi siis ps abiks
klubid.ee
Vasta