Just kui rihma vilin mootori juures aga mitte?
Just kui rihma vilin mootori juures aga mitte?
Selline asi, täpselt nagu oleks rihma vilin aga kuna rihm vahetatud 2-3 kuud tagasi, siis ei usu, et see on, kuu (võibolla vähemgi) peale vahetust hakkas jälle sama vilin pihta, sai maha uuesti võetud, puhastatud, kaks päeva vaikust, sai katsutud ka kõik rullikud üle, ei ühtegi loksu. Rihm ise korralik ja kui näppudega ületõmmata, siis ka puhas. Oskab keegi öelda millest selline hääl veel võiks tulla?
Re: Just kui rihma vilin mootori juures aga mitte?
mul ka vahest samajama, sõitmist ei sega 
yks väitis et siduriketas aga pole taibanud sidurit lahutada, kuna vilin tavaliselt lühiajaline...

yks väitis et siduriketas aga pole taibanud sidurit lahutada, kuna vilin tavaliselt lühiajaline...
See tuleb ikka eest otsast rohkem!
Siis äkki kas generaator, veepump, roolivõimu pump või midagi sellist ?
Täpsemalt oli siis nii, et vahetasin rihma, siis mõnda aega ei teinud häält, kui uuesti tegema hakkas, võtsin rihma maha ja puhastasin. Panin siis ilma rihmata käima ning häält ei teinud, sai ka kõik asjad üle kontrollitud ning tundusid korras olevat. Panin rihma peale ning kakspäeva oli vaikus ja siis hakkas jälle pihta.
mul genekas nõks inises kui gaasi andsin. aga, kas pole tegu mitte veega!? et kui kuskilt märjemast kohast läbi sõidad, siis teeb rima märjaks ja hakkab vilisema... aga muidu kipub olema veepumbalaager, kui see õhtale minema hakkab.
vanakooli kamraadid kuulasid puupulgaga võtsid miski pool meetrit kaigast ja panid ühe otsa vastu vidinat ja teise vastu kõrva ka kuulasid. kas hääl on ilus või on midagi võõrast. nagu heas ameerika filmis.
vanakooli kamraadid kuulasid puupulgaga võtsid miski pool meetrit kaigast ja panid ühe otsa vastu vidinat ja teise vastu kõrva ka kuulasid. kas hääl on ilus või on midagi võõrast. nagu heas ameerika filmis.
€-contact
Mul on nii kui porilombist läbi sõidad, siis jääb vait just. Kuigi öeldakse, et kui rihm libiseb/lõdva ning porilombist läbisõites peaks vait jääma, nagu mul ongi. Ise kaldun arvama, et äkki asi siis pingutis, et see nõrk? On võimalik?