Tere siis kõigile.Mina olen siis see "autojuht"
Mõtlesin kah paar sõna sekka öelda,mida ma vahepeal teinud olen selle sirjega.
Helistasin fixusesse,et gaasitrossi hinna ja saadavuse kohta uurida.Oli laos olemas aga hind oli u 375.- ,seega otsustasin uurida veits mujalt igaksjuhuks.Saatsin varuosapäringu 39le romulale ja 2tk vastasid.Hinnad 50.- - 150.-.Järgm. päev astusin läbi Järvevaruosakeskusest kus pakuti mitut erinevat(teised otsad,pikkused ja anduriga/ilma),kuid mitte ükski ei sobinud.Teine koht oli Trass autolammutus kus tel.teel oldi suht "midaiganes" suhtumisega aga kohapeal öeldi,et "istu autosse sooja,meil läheb veits aega"

Pool h ootasin ja käes oligi ja õige kah pealekauba.Käisin garaazist läbi ja vahetasin ära + väike tuning kuna sellel trossil oli see pingutus kruvi pooleks(tüüpviga

).
Teine pool päevast läks veermiku kontrollis kuna rool kiskus veits paremale ja 90-100km/h pealt raputas käed läbi(kaasa ei aidanud ka reg.roolisammas,mis kindlasti on omajagu kulunud ja lõtke/kolkse täis).Vahetati ära üks rooliots,regulliti sild ära kuna kokkujooks oli liiga suur ja balansseeriti esimesed plekid.Värin kadunud aga kisub ikka veits paremale.Nüüd viimane asi,mida teha on visata rehvid ümber sildade vahel(nendest uutest rehvidest,mis ma orgunnisin on vahetatud ainult tagumised).
Ja kahjuks pean mainima,et see loll väljasuremise ja puterdamise viga on tagasi,seega viga peab olema kuskil mujal(praegu sõidan jälle nii,et segusiibri asendianduri pistik lahti kuna muidu sureb fooritaga maha).Nii et vbl prooviks vahetada korraks see andur ära?Või oskab keegi veel mingeid ideid pakkuda?